Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan szülő aki azért...

Van itt olyan szülő aki azért nem jár dolgozni, mert másképp nem tudná a gyereket oviba és suliba vinni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jelen.Igaz keresek munkát, és már nagyon szeretnék dolgozni, de amíg a kisfiamat délben el kell hozni az oviból(sokszor be-be pisil délben is alvásnál, de már úgy tűnik rendeződött) addig nem tudok elmenni sehova.Apa dolgozik, más meg nincs.De már ha minden igaz ott fog aludni, így könnyebb lesz elvinni és hazahozni.Három éves múlt amúgy.De több anyuka van aki nem dolgozik ezért, valószínű a párjuk jól keres.Vagy sokan kistesóval vannak otthon azért tudják elhordani.Miért, te ebben a helyzetben vagy?
2013. febr. 28. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen. A férjem 6-ra jár dolgozni, ugy hogy ő kilőve. Mivel én kereskedelemben dolgoztam és oda vissza vennének nekem is 6-ra kellene járnom. Óvodában meg 6:30-tól van ügyelet. segítségünk nincs, rokonok szülők több száz kiló méterre laknak. Egyébként Pest megyében élünk és a fővárosban van a munkahelyünk. Ez lehetetlen egy helyzet.
2013. febr. 28. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
En is. Waldorfozunk, annak egykor vege es meg ksteso is van.
2013. febr. 28. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyukám tanítónő és 6hatkor ő nyitja az iskolát felváltva mer van akit hatra hoznak. Szóval egy gyerek miatt mennek kora reggel szerintem nálad is járható lenne, ha utána kérdezel. Vagy pedig másik ovis anyukával beszélnél, hogy reggelre beadod. Nálunk így volt, a szomszéd kisfiút anyu velem vitte oviba reggel. Próbáld meg megoldani, ha visszavárnak dolgozni akkor menjél!!!
2013. febr. 28. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!