Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjemnél komoly pszichiátriai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemnél komoly pszichiátriai problémát gyanítok, probálkozzam szakemberhez vinni, vagy szánjam magam el a válásra?

Figyelt kérdés

Kezdetben kedves, hízelgő, megnyerő volt.

Ahogy múltak az évek egyre jobban jöttek elő a kezdetben még leplezni próbált személyiségvonások. Mire feleszméltem, hogy mennyire félreismertem őt már megszülettek az ikreink.

Kezdtek kiderülni hazugságai, az életemre is esküdött szemrebbenés nélkül... gyakran nem tudott elszàmolni pénzekkel, tudtom nélkül vett fel hiteleket, majd én is nyögtem vele együtt a visszafizetést.

Többször lebukott társkeresős ismerkedéssel.Bármikor szembesítettem hazugságaival sosem láttam rajta szégyent, megbánást, sőt haragudott érte, hogy lebukott.

Munkához való hozzáállása nagyon rossz, az év nagy részében élősködött, vagyis nem dolgozott, azt mondta az nem élet ha nap mint nap be kell járni és a főnöknek behódolni.

Irányomban közönyös, nyers, sosem mutat megbánást, nem kér bocsánatot.

Én egy naív, csupaszív, folyton reménykedő, őszinte ember vagyok.

Azt hiszem a férjem beteg, segítségre lenne szüksége.

Sajnos már nem látom rajta, hogy örülne annak, hogy én vagyok neki, egyre kötödzködőbb, egyre többször beszél velem indulatosan, ellenségesen, ha igazságtalanul bánt sosem kér bocsánatot.

Lehet még remény a javulásra?

2015. ápr. 16. 10:28
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

40. Az én férjemnek pl magas az IQ-ja. Felső vezetőként dolgozott nagy cégeknél, kiemelkedően magas fizetését.

Ő akkor kezdte az "ámokfutását", amikor 2008-ban leépítették, mert egyik napról a másikra elvitték a projektjét másik országba. Persze előtte is felelőtlen volt, csak én akkor ezt nem láttam. Pl totálra törte a sok milliót érő céges autót a saját hibájából, mert nem bírt normálisan közlekedni. Aztán azután majdnem 1 évig nem talált a saját területén munkát, addig tanfolyamokat tartott, meg a helyi kulturális központban dolgozott. Persze sokkal kevesebb fizetésért, ami frusztrálta. Aztán Bekerült ugyanahhoz a céghez, csak másik városba, de még jobb fizetésért. Ennek ellenére a hátam mögött hiteleket vett fel, nem fizette a fizetni valókat, felelőtlen volt. Nálunk ő rendezte a kiadásainkat utalással, meg nem fordult volna a fejemben, hogy nem teljesít sok mindent.

Aztán valamiért, számomra ma is tisztázatlanok a körülmények, de kirúgatta magát. Pedig ilyen pozícióból ok nélkül nem küldenek el senkit, és nem gazdasági oka volt. A lényeg, hogy hazudott valamit, én meg rettenetesen sajnáltam. Aztán újabb ilyen munkát talált, csak megint más városban. Onnan is kirúgták valamiért. Akkor azt hazudta, megszűnt a munkaköre. És lám, a vég azóta is virágzik, rögtön vettek fel a helyére valakit már az elküldése után. Most külföldön van, oda már nem mentünk vele, és remélem sosem jön haza. Én meg válok tőle, már megvolt az első tárgyalás. Amióta beadtam, teljesen begőzölt, semmiért nem akar felelősséget vállalni, a gyerekekkel nem tart kapcsolatot, baromira nem érdekli mi van velünk. Minden ismerős ki van akadva rajt, mert tényleg példásnak tűnt előtte a családi életünk. Egészen addig, amíg ki nem derültek a dolgai. Azóta meg, mint ha nem is ez az ember lett volna a férjem, a gyerekeknek az apjuk. A családja is tanult, pedagógusemberek. Apósom iskolaigazgató, fizikus, matematikus, elismert ember a városunkban. De, hogy ő is hasonló személyiség mint a fia, azt már látom. Érdekes, a tesójáról gyorsan levettem, hogy valami nem ok vele. Mondjuk neki már a viselkedése sem, egy nárcisztikus személyiség. Önimádó, mindenki más csak alatta lehet. De a férjem nem viselkedett így régen, szerették a beosztottai is mindig. Hát, érdekes, az biztos.

2015. ápr. 16. 12:31
 42/57 anonim ***** válasza:
Épphogy nem még egy balekra lenne szüksége. Én is eléggé lábtörlő alkat vagyok, de egy idő után felfogom, kik után nem éri meg futni.
2015. ápr. 16. 13:00
 43/57 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom. Ez egy egoista tetű, a ki hülyét csinál belőled.

Nem, nem beteg ez a "drága ember", hanem készakarva szemét módon viselkedik, te meg tűröd.

Ne keress neki mentségeket!

2015. ápr. 16. 13:05
 44/57 anonim ***** válasza:
Amit leírsz, több, mint aggasztó. Ezek már nem "egyszerű" személyiségzavar, hanem kezdődő skizofrénia tünetei is lehetnek. Én a válást tartanám megoldásnak. Vigyázz magadra...ne hagyd elrontani az életed.
2015. ápr. 16. 13:20
 45/57 A kérdező kommentje:

Az őt ért folyamatos frusztrációk amik már régóta tartanak is egyre súlyosbítják a helyzetét.

3 éve szűnt meg egy hosszú munkaviszonya, eleinte reménykedett, próbálkozott, volt belföldön és külföldön is csaló munkáltatóhoz szerencséje.

Egyszer csak elkezdte azt, hogy napokig gubbasztott a szobában, nem evett, alig ivott, akkor édesapám egy hosszas beszélgetéssel próbált lelket önteni belé, a siker átmeneti volt.

Jelenleg is sok minden miatt feszült, új munkahely, édesapja súlyos beteg, próbálom támogatni, de nagyon tüskés.

2015. ápr. 16. 13:48
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

Így ismeretlenül is gratulálok a férjednek! Ahhoz képest, hogy egy sunyi, hazudozó, kétszínű alak, tudott szerezni magának egy olyan verebet, akit átverhet, kihasználhat, bánthat és aki ezután még pátyolgatja ezt a szegény "beteget". :)

Nem semmi teljesítmény! :D

(Komolyan vannak ilyen nők, vagy ez csak valami vicc?)

2015. ápr. 16. 14:01
 47/57 anonim ***** válasza:
Nagy király a csávód! Pacsi neki.
2015. ápr. 16. 14:30
 48/57 A kérdező kommentje:

Látom mindenképpen indokolt a szakember, lesújtó, hogy olyanvalamiben ragadtam amire más rég megoldást talált volna.

Nyilván úgy tudnátok teljesen reális képet alkotni a valós helyzetről, ha mindkettőnknek ismernétek a saját verzióját.

Hagytam magam egy nullának kezelni... csak magamnak köszönhetem, hogy ezt engedtem.

Fogalmam sincs, hogy mindenkivel meg merné e ezt csinálni, vagy én rendelkezem ilyen csekély önérvényesítési képességgel.

Én úgy látom, hogy bárkivel vitába száll teljesen hibás gondolatmenet kapcsán is bizonygatja az igazát, meggyőzhetetlen és az egész világra haragszik.

Legjobban az fáj, hogy annak ellenére, hogy itt van a két szép gyerek és én úgy beszél milyen élet az ahol folyton dolgozni kell járni.

Nem értékeli a családját. :(

2015. ápr. 16. 15:05
 49/57 anonim ***** válasza:
Még ha beteg is lenne, és nagyobb áldozat, mint te, akkor sem várja el senki, hogy te is hozzábetegedj.
2015. ápr. 16. 16:59
 50/57 anonim ***** válasza:

Bizonytalan vagyok abban, hogy neked szükséged van-e pszichológusra, vagy a válás után ki tudsz lábalni a gödörből. Amúgy nagyon normális értékrenddel bíró nőnek tűnsz, csak egy kicsit naív voltál, és amikor a stiklik kiderültek túlságosan megbocsátó, megértő, és elnéző voltál.

A gyerekek érdekében kell új családot építeni, ahol TE vagy a kapitány, és ahol a jelenlegi párodnak nincs, vagy csak alig egy fél szavazata van. Gondolom ebbe ő nem fog belemenni, úgyhogy marad a válás. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, és ne sajnáld. Mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy saját magának a legkényelmesebb jövője legyen, de hagyd abba a lágy, megértő stílust.

A gyermekeidnek egy magabiztos, boldog és mosolygós anyára van szüksége - tele vitalitással. (Ezt, e mellett a pasi mellett nem fogod tudni megadni nekik.)

2015. ápr. 17. 09:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!