Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnél komoly pszichiátriai problémát gyanítok, probálkozzam szakemberhez vinni, vagy szánjam magam el a válásra?
Kezdetben kedves, hízelgő, megnyerő volt.
Ahogy múltak az évek egyre jobban jöttek elő a kezdetben még leplezni próbált személyiségvonások. Mire feleszméltem, hogy mennyire félreismertem őt már megszülettek az ikreink.
Kezdtek kiderülni hazugságai, az életemre is esküdött szemrebbenés nélkül... gyakran nem tudott elszàmolni pénzekkel, tudtom nélkül vett fel hiteleket, majd én is nyögtem vele együtt a visszafizetést.
Többször lebukott társkeresős ismerkedéssel.Bármikor szembesítettem hazugságaival sosem láttam rajta szégyent, megbánást, sőt haragudott érte, hogy lebukott.
Munkához való hozzáállása nagyon rossz, az év nagy részében élősködött, vagyis nem dolgozott, azt mondta az nem élet ha nap mint nap be kell járni és a főnöknek behódolni.
Irányomban közönyös, nyers, sosem mutat megbánást, nem kér bocsánatot.
Én egy naív, csupaszív, folyton reménykedő, őszinte ember vagyok.
Azt hiszem a férjem beteg, segítségre lenne szüksége.
Sajnos már nem látom rajta, hogy örülne annak, hogy én vagyok neki, egyre kötödzködőbb, egyre többször beszél velem indulatosan, ellenségesen, ha igazságtalanul bánt sosem kér bocsánatot.
Lehet még remény a javulásra?
A testvérem szerint egy öntudatos, kedves fiatal nőből csinált a férjem egy szorongó, önmagát semmibe sem néző asszonyt a sok év alatt.
Állítólag nagyon jó lelkü vagyok és többet érdemelnék.
Semmi zavarja nincs egyszeruen onzo diszno es nem tanulta meg hogyan kell a csaladjat szeretni.
Ez nem viselkedeszavar hanem jellemhiba.
Javulas? hat nem tudom evekig tarto onismereti treining talan.
De sajnos szeretni nem fog tudni soha megtanulni ha csak nem vesz az elete egy nagy fordulatot.(pl betegseg, drama stb)
Félek attól milyen lenne egyedül... annyira lenullázódott a hitem magamban azáltal ahogy bánt velem.
Előbb én menjek magánpszichológushoz, ő segíthetne?
"csinált a férjem egy szorongó, önmagát semmibe sem néző asszony"
Tévedés.
Ezt te magad csináltad. Igyekeztél megfelelni a férjednek.
"Előbb én menjek magánpszichológushoz, ő segíthetne?"
Igen.
Szupertanultat írtam volna?
Az tény, hogy nagy a különbség kettőnk tanultsági szintje között.
Butuskának tűnök... hát én is annak tartom magam, de az jó ugye, hogy megoldást keresek sok- sok szégyenteljes külvilágtól való rejtegetést követően?
Láthatóan ez a férfi nem tisztel téged, valószínű meg is csalt már.
Szerintem ha szereted, akkor próbáld meg felvetni, hogy járjatok közösen terápiára.(nem csak a filmekben van ilyen)
Ha nem megy bele, nem szeretne dolgozni a kapcsolatotokon, akkor szerintem is érdemes lenne kilépned.
Én biztosan nem tűrném el, hogy állandóan hazudjon nekem.
Az hogy van amikor csak "élősködik" rajtad, az már hab a tortán.
Ez csak akkor lehet oké, ha szeretitek egymást, esetleg dolgozik azon, hogy neki is legyen keresete .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!