Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnél komoly pszichiátriai problémát gyanítok, probálkozzam szakemberhez vinni, vagy szánjam magam el a válásra?
Kezdetben kedves, hízelgő, megnyerő volt.
Ahogy múltak az évek egyre jobban jöttek elő a kezdetben még leplezni próbált személyiségvonások. Mire feleszméltem, hogy mennyire félreismertem őt már megszülettek az ikreink.
Kezdtek kiderülni hazugságai, az életemre is esküdött szemrebbenés nélkül... gyakran nem tudott elszàmolni pénzekkel, tudtom nélkül vett fel hiteleket, majd én is nyögtem vele együtt a visszafizetést.
Többször lebukott társkeresős ismerkedéssel.Bármikor szembesítettem hazugságaival sosem láttam rajta szégyent, megbánást, sőt haragudott érte, hogy lebukott.
Munkához való hozzáállása nagyon rossz, az év nagy részében élősködött, vagyis nem dolgozott, azt mondta az nem élet ha nap mint nap be kell járni és a főnöknek behódolni.
Irányomban közönyös, nyers, sosem mutat megbánást, nem kér bocsánatot.
Én egy naív, csupaszív, folyton reménykedő, őszinte ember vagyok.
Azt hiszem a férjem beteg, segítségre lenne szüksége.
Sajnos már nem látom rajta, hogy örülne annak, hogy én vagyok neki, egyre kötödzködőbb, egyre többször beszél velem indulatosan, ellenségesen, ha igazságtalanul bánt sosem kér bocsánatot.
Lehet még remény a javulásra?
Valójában olyan hitelt is vett már fel amivel nem tudott elszámolni.
Jelenleg nincs hitelünk.
A férjed antiszociális, és pszichopata... ez esetben ne kezelésen gondolkodj, mert ők szrnak rá, hanem válóperes ügyvéden, sürgősen!
Teljesen tönkre fog tenni titeket, ajó szívedet meg ez egyszer bszd ki a frászba, és GONDOLKODJ!
én apám sose tudott örülni annak amije van, mert hogy ő ekkor meg ekkor főnök is volt(csak aztán kirúgták mert feketén is próbált csinálni dolgokat).Mindig az adott munkahelyen mindenki hülye volt csak ő nem, és végül mindig sikeresen kirúgatta magát. Velünk viszonylag rendes volt csak marhára nem érdekelte hogy létezünk...állandóan simlis ügyei voltak, aztán kerek szemekkel rácsodálkozott ha rajtakapták és a lényeg soha semmiből nem tanult.
off: állandóan vittük dokihoz,de az ilyenek csak sajnáltatni szeretik magukat,meggyógyulni nem
Ez nem pszichiátriai eset, hanem kihasználás és a te butaságod, hogy még mindig vele vagy.
Nem szeret téged, lábtörlőnek néz. Mit akarsz még?
Egy önző, egoista szerepjátékost vettél férjül. Aki csak azt nézi, hogy neki mihez van hangulata, és mihez van kedve. Ha nincs kedve nem csinálja. Nincs felelősségérzete, és kötelességtudata.
Ezt a cikket olvasd el légyszíves, és mond el, hogy mennyire illik a férjedre.
Beteges hazudozó, de újabban már felismerem amikor hazudik, ilyenkor felemeli a hangját, hogy milyen " baromságokat" beszélek...aztán mikor láttja szorul a hurok, mert rájöttem a hazugságra azt állítja, hogy ő már pár napja elmondta csak én nem figyeltem.
Nem mutat megbánást egyáltalán, hogy lebukott a hazugsággal.
Állandó szorongásban vagyok, nem tudok már megbízni benne.
Első körben te menj egy pszichológushoz.
Mert akivel ezt meg lehet etetni az sem kerek.
Ha rendbe raktad magad akkor már értelmesebb döntéseket hozol. Akkor majd eldöntöd, hogy a férjed kezelteted vagy keresel egy hozzád illő partnert.
A cikket elolvastam már, éppen ma reggel találtam.
Nem hiszem, hogy számít, de én sokkal tanultabb vagyok nála, mégis hogy lehettem ekkora h@lye, hogy ennyi éve vele maradtam és csak bíztam és bíztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!