Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a szakítás széléről megmenti a kapcsolatot?
Lassan másfél éve együtt vagyunk, de az utolsó fél év csak szenvedés volt. Folyamatosak veszekedések, max 5 nap telik el a komolyabb viták közt. Igazából azt mondanám nem vagyunk össze illők, mert én teljesen mást várok el tőle mint amit adni tud, és ő is mást mint amit én.
De egy dolgot biztosan tudok, hogy szeret engem és is őt. Mégis teljesen tönkre tesszük egymást. Most épp szünetet tarunk.. sokadjára.
"Igazából azt mondanám nem vagyunk össze illők, mert én teljesen mást várok el tőle mint amit adni tud, és ő is mást mint amit én."
Kompromisszum. Ha le tudtok ülni, megbeszélni, hogy ki mit vár, mit tud adni, és a kettőből ki tudtok hozni egy közös nevezőt... na meg persze képesek vagytok változni a cél érdekében mindketten, akkor van rá esély. A kulcs mindenképp az, hogy alaposan át kell rágni, nem egyszer, nem kétszer. Kimondani, hogy mit vállalsz te, mit vállal ő, és X idő után nyugodtan átbeszélni, hogy ebből mit tudtatok teljesíteni...
Viszont, ha már ennyi ideje húzódik a dolog, akkor lehet azon is érdemes elgondolkodni, hogy tényleg megéri-e. Ennyi mélypont után van-e még visszaút egy egészséges kapcsolathoz?
Ha igen a válasz, akkor kitartást kívánok. Esély mindig van, csak Tőletek függ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!