Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajom miattam nem vállalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajom miattam nem vállalja fel az új barátnőjét?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit a közös ismerőseink által, azonnal a hatása alá kerültem. Próbáltam minél többet beszélgetni vele, nagyon kedves és udvarias, de kicsit visszahúzódó. Ezek után ha csak lehetett próbáltam vele minél többször összefutni. Facebookon bejelöltem (vissza is jelölt). Igyekeztem mindent megtudni róla, mik a kedvenc dolgai, hol lakik stb. Totál beleszerettem. Úgy tudtam nincs senkije ezért kis idő múlva félrehívtam és elmondtam mit érzek. Azt mondta most nincs olyan helyzetben, hogy kapcsolatot szeretne de én egy nagyon aranyos lány vagyok és biztos könnyedén találok mást aki megbecsül. Nagyon kedves volt. Kicsit elszomorodtam de nem tudtam feladni, gondoltam megvárom amíg készen áll egy kapcsolatra. Ezután ritkán láttam olyan volt mintha került volna. Messengeren írtam neki de ott nem igazán aktív. Gondoltam adok még neki időt.

Nemrég viszont sokkot kaptam mert azt mondták összejött egy nővel. Nem hittem el először hiszen nekem azt mondta, nem akar most kapcsolatot. De annyira mondták, hogy elkezdtem kifigyelni, munka után arra bicikliztem ahol lakik, végül megláttam a nővel. Hányingerem volt sokáig, este sokat sírtam. Nem értem hogy az a nő hogy tudott vele összejönni.

Egyetlen reményem maradt: nem vállalta fel facebookon. Megnéztem és ismerősök, de nincsenek közös képek és a kapcsolati státusz nincs kint. Szeretném azt hinni hogy csak valami rövid kaland lesz ez neki és lesz nekünk még esélyünk. Esetleg szoktam eszébe jutni és emiatt nem rakja ki?

24 L

jan. 18. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A pasi teljesen egyértelműen elutasított, szerintem hagyjad őt.

Az, hogy nem teregeti ki a magánéletét az internet népének, csak annyit jelent, hogy van annyira intelligens és érett, hogy ne teregesse ki a magánéletét az internet népének.

Magyarán valószínűleg picit több esze van, mint neked.

jan. 18. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont tojik rá, hogy a világon vagy. Egyértelműen tudtodra adta, hogy nem jössz be neki. Valószínűleg hiba volt ezt ilyen burkoltan, finoman elmondani, mert neked ezek szerint nem esett le.

A másik csaj annyit tud, hogy tetszik neki. Pont. Nem kell ebbe semmi extrát belelátni. Lehet, hogy futó kaland lesz, lehet, hogy egy életre szól, ezt szerintem most ők se tudják. De két dolog fix. 1. Egyik esetben sinvs köze hozzad, hogy ez meddig tart. 2. Ha vége is lesz, ez a pasi akkor sem fog veled összejönni, hanem keres egy másikat.

Te meg szedd össze a női büszkeséged morzsáit, és felejtsd el ezt a pasit. Kezdetnek például ne kukkold, inkább tiltsd le mindenhol.

jan. 18. 15:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szokás azonnal frissíteni a kapcsolati státuszt, pláne az elején. Semmi köze nincs hozzád. Gondolom majd akkor rakják ki, ha úgy érzik, ez tarthat sokáig, most még lehet abban a szakaszban vannak, hogy nem tudnak eleget a másikról ehhez, és nem akarják két hét múlva megint frissíteni, hogy szinglik lettek.
jan. 18. 15:26
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Nők..., nem érted, hogy nem kellesz neki, kevés vagy?
jan. 18. 15:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta nem akar kapcsolatotz.

Ezt úgy értette, hogy veled nem.

jan. 18. 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, a kérdező mit nem ért ezen a helyzeten.

Nem kell ennek a fickónak, ennyi.

jan. 18. 15:40
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

#4 a frusztráció látom pezseg benned rendesen.

Nem úgy fogalmaznék, hogy a kérdező kevés lenne, egyszerűen csak a pasinak más az ízlése, ennyi. Nem kell a passzív agresszív kismalac.

jan. 18. 15:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tartsd tiszteletben, hogy nem te kellesz neki. Még fiatal vagy, lehet más is az életedben. A Facebookon való képek vagy sem nem a felvállalás, kérdése mert vannak akik nem ott élik az életüket, többek között én sem a párommal.
jan. 18. 16:07
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Veled nem akart kapcsolatot, mással igen. De ezen ne rágódj, egyszerűen más lányt keresett, nem téged. Ettől nem vagy kevesebb, rosszabb. Hidd el te is megfogod találni az embered, aki nagyon fog illeni hozzád.

Plusz pont a pasinak, amiért udvariasan és normálisan utasított vissza, ezt értékelni kell, hogy nem egy bunkó módjára tudatta.

jan. 18. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudható onnan, hogy nem kellesz a másiknak, hogy nem érdeklődik annyit mint te. Bejelölted, írtál neki, kíváncsiskodtál bár nem volt 50:50. Azután még félrehívtad és "szerelmet" vallottál neki szóval nyíltan elutasított téged mert nem értettél abból, hogy nem kíváncsi rád.

Összejött más nővel és most abban reménykedsz, hogy csak szex van köztük és majd visszakullog hozzád viszont egyértelműen nem fog hiszen megdughatott volna téged és mégsem tette meg.

Önbecsülésed nincs, mászol a pasira rá. Mit vársz normális férfitól? Hogy majd ráharap a csalira, mármint a tested miatt majd beléd szeret.

Ez nem így működik és ha nem változtatsz magadon csakis olyan férfiak vesznek figyelembe akik ki fognak használni hisz engedni fogod nekik!

jan. 18. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!