Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ha a partneretekn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ha a partnereteknek van barátnője is vállaljátok vele a szexet?

Figyelt kérdés
Egyáltalán megkérdezitek? Illetve ha tudjátok zavar ha tudja a csaj? Csak hogy tiszta legyen a pasim bevallotta kipróbálná sráccal is. Teljesen kiakadtam rajta, de már lehiggadtam. Úgy döntöttem ha akarja mehet sráchoz. Azonban tudni akarom kihez. Ez mennyire gáz?
2020. szept. 1. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Én bevállalnám. De mit akarna? Mit kéne vele? Hány éves? Hogy néz ki?
2020. szept. 1. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Fiú szerepben mindent. 28 éves. Vékony. Budapesti. Amúgy privit írtam neked.
2020. szept. 1. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Abszolút korrekt eljárás, így kellene működnie mindig.

Ha alkalmi akkor gumi legyen, ha tartósabb ami csak később derülhet ki úgy szűrés.

Én ezeket szó nélkül vállalnám. Nézhetsz is közben minket, végül is ti voltatok együtt előbb :)

Egy a baj van ezzel. Nem vagyok fővárosi, nem vagytok vidékiek.

2020. szept. 1. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Így én is sokkal inkább belemennék. Már írt rám pár srác, hogy van barátnő, feleség, s titokban akarja. Úgy kicsit gáz
2020. szept. 1. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Változó, van akit zavar - egyáltalán az, hogy van valakije és nem független. Viszont nagyon sokan alkalmit, vagy félrendszerest keresnek, őket nem zavarja sem a barátnő, sem a feleség, sem az hogy szintén meleg állandó partnere van. Pont úgy mint a heteróknál ahol mindkét fél félrelépő.
2020. szept. 1. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2020. szept. 1. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok, én is inkább a biszexekre "hajtok", mint a melegekre. Valahogy jobban tartok tőle, hogy egy melegtől elkaphatnék valami betegséget. De a dugásban aktív vagyok, úgyhogy a pasiddal max. szopás lenne. 😊😊 Akár még előtted is. 😉

Egyébként voltam már úgy fiúval, hogy volt barátnője, igaz, a lány nem tudott róla természetesen.

2020. szept. 10. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!