Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajom miattam nem vállalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajom miattam nem vállalja fel az új barátnőjét?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit a közös ismerőseink által, azonnal a hatása alá kerültem. Próbáltam minél többet beszélgetni vele, nagyon kedves és udvarias, de kicsit visszahúzódó. Ezek után ha csak lehetett próbáltam vele minél többször összefutni. Facebookon bejelöltem (vissza is jelölt). Igyekeztem mindent megtudni róla, mik a kedvenc dolgai, hol lakik stb. Totál beleszerettem. Úgy tudtam nincs senkije ezért kis idő múlva félrehívtam és elmondtam mit érzek. Azt mondta most nincs olyan helyzetben, hogy kapcsolatot szeretne de én egy nagyon aranyos lány vagyok és biztos könnyedén találok mást aki megbecsül. Nagyon kedves volt. Kicsit elszomorodtam de nem tudtam feladni, gondoltam megvárom amíg készen áll egy kapcsolatra. Ezután ritkán láttam olyan volt mintha került volna. Messengeren írtam neki de ott nem igazán aktív. Gondoltam adok még neki időt.

Nemrég viszont sokkot kaptam mert azt mondták összejött egy nővel. Nem hittem el először hiszen nekem azt mondta, nem akar most kapcsolatot. De annyira mondták, hogy elkezdtem kifigyelni, munka után arra bicikliztem ahol lakik, végül megláttam a nővel. Hányingerem volt sokáig, este sokat sírtam. Nem értem hogy az a nő hogy tudott vele összejönni.

Egyetlen reményem maradt: nem vállalta fel facebookon. Megnéztem és ismerősök, de nincsenek közös képek és a kapcsolati státusz nincs kint. Szeretném azt hinni hogy csak valami rövid kaland lesz ez neki és lesz nekünk még esélyünk. Esetleg szoktam eszébe jutni és emiatt nem rakja ki?

24 L

jan. 18. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az igazat leírják neked, de te nem vagy hajlandó elfogadni és megérteni. Lepontozhatsz mindenkit, aki nem veled ért egyet, de akkor attól még nem fogsz kelleni annak a pasinak. Nőlj fel!
jan. 18. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, azért nem vállalja, mert beteg az elméd...
jan. 18. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sincs kint faszbúkon sem a párkapcsolati státusz, sem közös képek, pedig jegyesek vagyunk. Aki ismer minket, úgyis tudja mi a helyzet.

Amúgy nagyon levágós, hogy csak le akart rázni ezzel a "nem akarok most kapcsolatot" szöveggel. Akar ő, csak nem veled és nem akart megbántani, ennyi.

jan. 18. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!