Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit akit mindennél jobban szeretek?
Figyelt kérdés
Próbálom elterelni a gondolataim róla, de nem megy. Megállás nélkül ő jár a fejemben. Nem tudom őt elengedni és nem is akarom de tudom hogy muszáj..?2021. okt. 15. 08:16
2/57 A kérdező kommentje:
Nem lehetünk együtt.
2021. okt. 15. 08:21
3/57 anonim válasza:
#napiszeretőstàtusz
Ott van a kérdésesdben minden:
"Nem is akarok"
Na erre írjon valaki okossàgot
4/57 anonim válasza:
Nincs jobb mód a kiábrándulásra, mint összejönni az illetővel. 😆
5/57 A kérdező kommentje:
Jó lenne de ez sajnos nem lehet
2021. okt. 15. 08:57
6/57 anonim válasza:
Akkor legyen csak szex, lehet, hogy az is elég egy jó egészséges kiábránduláshoz. 😆
7/57 anonim válasza:
Konkrétan miért nem lehettek együtt?
8/57 anonim válasza:
Lehet, hogy a másik fél foglalt.
Vagy nem viszonozza a kérdező érzéseit stb.
9/57 anonim válasza:
#8 Értem én, hogy valószínűleg miért, de ez egy anonim oldal, kifejthetné nyugodtan bővebben, hogy segíteni tudjunk neki!
10/57 anonim válasza:
9es így van töredék szavakat osztanak meg és várják a választ.Azt hiszem legtöbb kérdező jósnak képzeli a válaszolókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!