Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ennyien ma a nyitott kapcsolatot? Vannak itt, akik abban élnek?
A feleségemmel 7 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok, és 2 éve nyitott kapcsolatban élünk. Ha bárkinek ezt elmondjuk, akkor hülyének, betegnek néznek minket, és úgy kezelnek mint az utolsó hitványokat. Miért ilyen ez a felfogás? Senkire nem akarjuk ezt ráerőlterni, mindenki olyan kapcsolatban él amilyenben akar.
Plusz a mi kapcsolatunk nem is nyitottnak indult. 2 év házasság után úgy éreztük, hogy mindent kipróbáltunk szex terén(bdsm-től a swingerig) és kezd ellaposodni az egész. És mivel szerintünk a kapcsolat mentális és kommunikációs része a legfontosabb, hogy mindent is megtudjunk beszélni, na meg hogy ilyen embert nehéz találni másikat, akivel ennyire egy hullámhosszon vagyunk, ezért nekünk a szex csak egy jó plusz.
Nekünk például hatalmas szabadság, hogy konkrétan nem tudunk csalódni a párunkban, nem tudjuk megcsalni egymást. Így tényleg nem nagyon van olyan ok, ami miatt szakítanunk kellene.

Még 20 évest amikor leitatnak es wc ben megd.gja 5 másik még talán elmegy.(de ez sem..)
De hogy háasságban ekkora rongyot csinálni vkibol. Nekem nem jönne ve.

De miért kell ezt nagydobra verni az ismerősöknek? Vagy nem értem miért kötitek mások orra alá a szexuális életeteket.
Szerintem az emberek 99%-ának ez egy nem elfogadható szituáció lenne, vagy pusztán nem jön be nekik, ezt viszont nektek lenne érdemes elfogadni.

"konkrétan nem tudunk csalódni a párunkban, nem tudjuk megcsalni egymást"
Mindaddig, amíg nem lesz érzelmi viszony is valakivel...

Pont ezaz, hogy mi ezt nem szeretjük senkinek se mondani, a fent említettek miatt. Hanem általábab külön találnak meg a pletykák engem is meg a feleségem is, és random rákérdeznek, hogy ti most tényleg kurogattok mással, meg nem is szeretitek egymást, stb. Tehát nem mi kezdeményezzük ezeket.
Az emberek szélsőségekben gondolkodnak, nem értik meg miről szól ez az egész, nem prostik vagyunk mindketten.

7
Hát akkor nem csináljátok elég diszkréten. Szerintem házasság nélkül is megkapják azok az emberek, akik szex miatt járogatnak össze, hogy mekkora ... az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!