Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit akit mindennél jobban szeretek?
Hogyan lehet a viszonzatlan szerelmen túlleni?
Figyelt kérdés
Van valakije. Már régóta tetszett, időközben megtudtam hogy lett valakije, de akkoriban még alig ismertük egymást, csak jófejnek tartottam és külsőre is bejött.
Aztán úgy alakult, hogy jobban is megismertük egymást (hosszú hónapokról beszélünk) és ekkor hiába tudtam hogy foglalt, beleszerettem.
Úgy alakult, hogy el is fog költözni nemsokára jó messzire és én meg teljesen kivagyok (nem, sose történt semmi). Tudom hogy gáz, de szeretem. Sőt, nemcsak szeretem hanem úgy érzem hogy mi "összetartozunk" (bármennyire is hangzik nyálasan).
Sose gondoltam hogy ez lesz velem.
Sokna dolgom, éppenséggel elfoglalt vagyok, találkozom a barátaimmal, sportolok stb.
De esténként rámjön hogy egyedül vagyok. És baromi nehéz, nem érdekel semmi, üresnek érzem magam.
Hogy lehet túllendülni? Nem akarok megrekedni, de nem akarom elfelejteni, pedig tudom hogy ez lenne bölcs.
ez nagyon hasonlít erre.. el tudom képzelni, h. mindkettőt te írtad ki.
#30 pont az a baj, hogy a másik szereti a kérdezőt, ezért hajlandó rá várni!
Gondolom a megoldatlan családi probléma a válás lehet (ez csak egy tipp részemről)!
"az is a gond hogy nem vagyok magabiztos."
Biztos hogy akarod te ezt a kapcsolatot?
Vagy csak a "szerelembe vagy szerelmes"?
Mert az olyan jó érzés, hogy van valaki aki vár rád?
Nem azért kérdezem, hogy piszkáljalak, csak mert ahogy írtam, én már keresztülmentem valami nagyon hasonlón!
Hallottam én már olyat is, akit a családtagok az anyagiakkal zsaroltak, ha össze mer költözni xy-nal stb...
kérdező, már a kérdésedben elárulod magad.
hogy felejtsem el...?
ha igaz lenne a sztori, hogy ez kölcsönös és vár rád, pontosan tudnád, hogy NEM KELL elfelejtened, mert ez realizálódhat, ő vár rád.
de mivel ez kamu, és te vagy a tegnapi kérdező, akinek a csávó nem viszonozza az érzelmeit, ezért kényszerülsz felejteni.
lehet kamuzni, de akkor ennél okosabban kéne.
Gondoltam, hogy a pénz miatt van minden!
Gondolom buksz egy csomó pénzt ha kilépsz a mostani kapcsolatodból?
Az itt a kérdés, hogy az "anyagi jólétet" vagy a szerelmet válaszd inkább?
máris nem tudlak sajnálni h. megcsalod a társad... ez érzelmi megcsalás... ha dugtatok, akkor fizikai is..
hülyítesz vkit, miközben kapcsolatban élsz... gratu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!