Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsek el valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsek el valakit akit mindennél jobban szeretek?

Figyelt kérdés
Próbálom elterelni a gondolataim róla, de nem megy. Megállás nélkül ő jár a fejemben. Nem tudom őt elengedni és nem is akarom de tudom hogy muszáj..?

2021. okt. 15. 08:16
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy sikerül. Nagyon rendes, nagyon kedves és megértő, tele van szeretettel, hatalmas szíve van. Életemben nem találkoztam ilyen férfival aki annak ellenére is szeret és bármit megtenni értem hogy tudja hogy nekem még időre van szükségem.
2021. okt. 15. 10:35
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Neked aztán nincs szükséged ellenségre, te magad vagy az. Szereted, de nem akarsz vele lenni, ugyanakkor elfelejteni se akarod. Akkor szenvedjél, ha azt akarsz. Csak ne lepődj meg, amikor megunja és tényleg nem lehettek már együtt.
2021. okt. 15. 10:39
 23/57 anonim ***** válasza:
Fú nekem volt ilyen fiatal koromban,nem akartam megbántani azért mondtam neki,hogy most nem jó paszban vagyok.Na ő vár,de kiderült,hogy egy pszihopata.Mikor már majdnem összejöttúnk,jött a húlyeségével,hogy megöli magát,ha elhagyom.Ha elmentem valahova,érdekes módon ott volt a semmiből,ergo követett.Most így visszagondolva szerencsém volt,hogy megszabadultam tőle.
2021. okt. 15. 10:41
 24/57 anonim ***** válasza:

A kulcsszó itt: az idő!

Hogy mennyi értékes időt veszel el a másiktól!

Én is kedves, rendes, megértő voltam hosszú évekig, és csak vártam, vártam.....

Tudom én voltam a hülye!

Azért írtam, hogy senkit nem szabad évekig várakoztatni, mert a legszebb éveit "veszed el " tőle! Nem tudhatod, hogy te milyen érzelmi változásokon fogsz keresztülmenni, mire együtt lehetnétek.

Lehet, hogy addigra már egészen mást fogsz gondolni bizonyos dolgokról!

Ezért írtam, hogy nem mindegy mennyit kell rád várni!

2021. okt. 15. 10:43
 25/57 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki hogy ha úgy gondolja akkor lépjen tovább és felejtse el mert nem akarom hogy miattam szenvedjen és hogy talán mással boldog lehetne de ő nem akar tovább lépni.. Ez az ő döntése volt.
2021. okt. 15. 10:46
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

jobb itt a gyakorin önsajnáltatni, mint felelős döntést hozni, igaz kérdező?

a másiknak lenne alapja ezt kiírni, akit várakoztatsz...

mondom, ez a sztori nekem biceg...

2021. okt. 15. 10:48
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos: hiányzik a lényeg
2021. okt. 15. 10:50
 28/57 anonim ***** válasza:

Ebben az egészben ott a "bukta", hogy te hiába mondod neki, hogy lépjen tovább, mert a másik szerelmes beléd!

Nem fog másik kapcsolatot kezdeni, mert téged szeret!

Ezzel tartod sakkban!

Velem is pont ez történt!

Miért mondja, hogy vár rád ameddig csak kell? Mert szeret!

Valljuk be őszintén te ezzel visszaélsz (nem mondom, hogy direkt)!

Így lehet éveket elpazarolni az életünkből, én vagyok rá az élő példa!

Pedig semmi bűnöm nem volt, csak annyi, hogy szerettem valakit!

2021. okt. 15. 10:53
 29/57 A kérdező kommentje:
#26os miért biceg a sztori?
2021. okt. 15. 10:55
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

azért biceg, mert ha ez kölcsönös lenne, ti együtt lennétek.

sztem egyoldalú, és azért szenvedsz.

2021. okt. 15. 11:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!