Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit akit mindennél jobban szeretek?
"Van valakije. Már régóta tetszett, időközben megtudtam hogy lett valakije, de akkoriban még alig ismertük egymást, csak jófejnek tartottam és külsőre is bejött.
Aztán úgy alakult, hogy jobban is megismertük egymást (hosszú hónapokról beszélünk) és ekkor hiába tudtam hogy foglalt, beleszerettem.
Úgy alakult, hogy el is fog költözni nemsokára jó messzire és én meg teljesen kivagyok (nem, sose történt semmi). Tudom hogy gáz, de szeretem. Sőt, nemcsak szeretem hanem úgy érzem hogy mi "összetartozunk" (bármennyire is hangzik nyálasan).
Sose gondoltam hogy ez lesz velem.
Sokna dolgom, éppenséggel elfoglalt vagyok, találkozom a barátaimmal, sportolok stb.
De esténként rámjön hogy egyedül vagyok. És baromi nehéz, nem érdekel semmi, üresnek érzem magam.
Hogy lehet túllendülni? Nem akarok megrekedni, de nem akarom elfelejteni, pedig tudom hogy ez lenne bölcs."
#51 miért nem szállsz le a témáról? A kérdező elmondta, hogy nem ő írta ki ezt a kérdést, és hogy az ő kiszemeltje szingli.
Amúgy meg nem mindegy? Nem is erről szólt a kérdező kérdése.
52
és te miért hiszel el mindent, amit kérdező ír?
a sztorija kamugyanús...
Egy szavam van rá: undorító.
Talomban tartasz valakit, és még te nyavalyogsz.
Anyagi kényszerek állításod szerint nincsenek, és kölcsönös itt minden szerelem.
Aha... én meg vagyok a Sharon Stone...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!