Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit akit mindennél jobban szeretek?

Azt kérdezed, hogy hogyan felejtsd el?
1. ha feljön a gondolata, akkor cseréld ki, egy akaromra
2. tudod, hogy muszáj, akkor akard, hogy megtörténjen
50%akarod segitségért kiáltasz, 50%-ban pedig elgáncsolod magad.
Tedd fel a kérdést magadnak, hogy melyik oldalt akarod erősíteni?
Lehet még friss a dolog, tehát tagadásban vagy…ez le fog üllepedni, és akkor gondolkodj el rajta…kell egy gyáz, egy kifutás, megélése az elvesztésnek, ezt a folyamatot éld meg, gyászold meg, és ha letisztult, kifogsz belőle jönni hidd el, most dühös vagy, és tanácstalan, hidd el, ha lement ez az időszak más leszel…

Őt megkérdezted?
Vagy csak te kategórikusan eldöntötted helyette?
A párkapcsolat nem erről szól, hogy ha nem úgy klaffol valami akkor már nem is lehetséges.
Mindenkinek vannak problémái, lelki problémái is, családi problémák is, de ha te eldöntöd más helyett, akkor az nem fer.
De te tudod.

Kérdező, írtad, hogy ő is szeret téged!
Nem értem, hol itt a baj?
Ha igazán szeret, akkor melletted áll jóban rosszban, akkor is ha nem vagy toppon lelkileg!
Pont ez lenne a párkapcsolat lényege, hogy nem egyedül kell elviselned a "terheket", hanem megosztod a szeretett személlyel!
Megbeszélted vele a családi problémáidat?
Elmondtad neki, hogy nem érzed magad magabiztosnak?
Ezeket meg lehetne beszélni egymással!
Neki mi az álláspontja?

Rendes tőle!
És meddig kell rád várni? Évekig? :)

Valaki írta is , hogy töredèk informàciókból kell összeraknunk a kèrdèst, olyan mintha nem a válaszokra lenne kíváncsi , hanem valami önsajnàltatàs, plàne hogy valamilyen érzelmi reakcióra vàrsz valami racionàlis megoldást.
Mintha bekötött szemmel keresnènk egy tűt a szènakazalban ami vagy létezik vagy nem

Tudod, egyszer én is ezt mondtam (várok rá) valakinek, aztán amikor évekkel később lehetett volna valami komolyabb közöttünk, neki mindig más kellett! Hirtelen lett tőlem szebb, jobb, gazdagabb stb...
Remélem nektek sikerül!

ez sántít
sztem a másik nem szeret.
elég kevés olyan helyzet van, ahol ha 2 ember szereti egymást, ennyire radikálisan nincs esély összejönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!