Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok oda teljesen érte?
Figyelt kérdés
Adott egy párkapcsolat ami fel lett melegítve. Tízen éve együtt voltunk, de fiatalok voltunk.. vége lett.. én akkor is nagyon szerettem, de ő nem, így inkább mást választottam, mindkettőnknek család gyerek lett.. majd újra egymás mellett kötöttünk ki. Pár hónapja tart a dolog. És vissza jöttek a régi érzelmek. Túlságosan szeretem őt, rám néz és végem van.. félek magamtól, hogy elkövetem újra a régi hibákat. Tudom, hogy szeret de mégis félek. Beszéltünk már erről de mégis mindig bennem van ez. Miért kötődök hozzá ennyire? Miért vonz ennyire szexuálisan? (Nem az újdonság varázsa, régen is ugyanígy volt)
Volt már más is így? Érzem hogy le tudnám vele élni az életem, de mégis úgy érzem, hogy már abnormális vágyat érzek iránta.
ma 14:18
1/4 anonim 

válasza:

Valszeg helyes jópasi. Az meg ja megint le fog lépni. Neki nem ez kell nem ez a vonzó amit te képviselsz.
2/4 anonim 

válasza:

Ha együtt vagytok, akkor miért probléma az, hogy szereted? Milyen hibákat kovettel el anno?
3/4 A kérdező kommentje:
2. Sokmindent elnéztem, mert egyszerűen nem tudok rá haragudni. Nem megy. És félek, hogy így magammal szurok ki.. mert túl elnéző vagyok vele.
ma 14:58
4/4 anonim 

válasza:

És miket néztél el neki? Tkp attól félsz, hogy újra meg fog bántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!