Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit akit mindennél jobban szeretek?
Figyelt kérdés
Próbálom elterelni a gondolataim róla, de nem megy. Megállás nélkül ő jár a fejemben. Nem tudom őt elengedni és nem is akarom de tudom hogy muszáj..?2021. okt. 15. 08:16
41/57 anonim válasza:
39
ha csak nem milliomosok, sztem nem a pénzről van szó...
42/57 A kérdező kommentje:
Nem a pénzről van szó!!! Van pénzem bőven
2021. okt. 15. 12:40
43/57 anonim válasza:
Akkor gondolom a csávó is foglalt, mert ha te ilyen menő vagy akkor kilépsz mivel a saját lábadon is meg tudsz állni.
44/57 A kérdező kommentje:
Nem foglalt nincs senkilye!!
2021. okt. 15. 12:44
45/57 anonim válasza:
Akkor a kérdező azt élvezi, hogy találgatunk, miről lehet szó?
Ha van bőven pénzed, szereted is az illetőt akkor kit érdekel a családi balhé?
Nem tudom van-e gyerek, mert az megint egy másik kategória?
Én azt mondom, ha igazán szeretsz valakit akkor lépsz, és nem várakoztatod (nem azt mondom, hogy ne használd az eszed!)!
Mondom van olyan aki a "szerelembe szerelmes"! :)
Azért bizonytalan!
46/57 anonim válasza:
Akkor meg ne síránkozz itt,dönts.Nem tudom hány éves vagy ,de csak rinyálsz és közbe hülyének nézel mindenkit.
47/57 anonim válasza:
emberek, a másik nem viszonozza, ő a tegnapi kérdező valószínűleg, amit itt úgysem fog elismerni... ezért tovább színezi a sztorit.
48/57 anonim válasza:
#47 a viszonzatlan szerelmes tegnapi kérdést szerintem pasi írta ki.
49/57 A kérdező kommentje:
Én tegnap nem írtam ki kérdést, aki el hiszi el hiszi, aki nem az nem!
2021. okt. 15. 18:03
50/57 anonim válasza:
#3 voltam kitalàltam😁, a nyeremènyem egy vàlasz:
Nézd meg a többi szeretős kérdező kérdését-vàlaszàt.
Ez itt egy önsajnàltatós kèrdès, racionàlis vàlaszt ilyen jellegű kérdésekre nincs olyan ember aki fog neked tudni adni.
Szívesen
Nem neked kérdező , a többieknek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!