Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap ismertség után,gáz lenne,ha én mint férfi beszélnék elsőre az érzéseimről az adott nőnek?
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerkedtünk meg egymással, testiség is volt már köztünk,de elég mély lelki dolgokat élek meg vele kapcsolatban.Már régen éreztem ilyet,de valahogy azt érzem beszélnem kellene az érzéseimről neki,de ugyan akkor félek,hogy megijedne,ha elmondanám mit is érzek irányában,esetleg nem tartana ezért túl férfiasnak,hogy már most olyan lelki dolgokról beszélnék neki.Mi a véleményetek?ma 04:30
1/6 anonim válasza:
Nem fontos kimondani, ha a metakommunikációból, az ölelésből stb. tudtára adod.
Ezt is szépen kell adagolni, hogy ne tudja, de sejtse, érezze.
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el neki. Mi 3 hónapja vagyunk együtt, mindketten válás után. Ahogy alakult a kapcsolatunk dimanikája úgy rögtön jeleztük a másiknak a bennünk elinduló változásokat, érzéseket. (38 nő)
3/6 anonim válasza:
Szerintem mondd el.
Randizasnal szerintem olyan 1-1,5 honap korul van a viz valaszto, amikor el kell donteni, mit is akartok egymastol. En pl jobban szeretem, ha le vannak kommunikalva a dolgok.
4/6 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy sokkot okoztam volna, ha rázúdítom az érzéseimet. Legyél őszinte, de azért finoman. Ne mondd el neki, hogy az életedet is odaadnád érte, de azt, hogy fontos neked, nyugodtan kifejezheted.
6/6 anonim válasza:
A nagy szavak és drámai vallomások helyett kezdheted kedves és pozitív hangulatok megfogalmazásával is, mint a jól érzem magam veled, szeretem ha együtt vagyunk, várom, hogy találkozzuk és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!