Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párkapcsolatotok, ahol a másik féllel csak hosszabb ismertség után jöttetek össze?
Férjemmel 1-2 éve ismertük már egymást.
Nekem soha nem is ment az olyan, hogy ok, nem is ismerjük egymást, de akkor randizgassunk. Az ilyenekből egyszer sem lett semmi komoly.
Másfél éve ismertük egymást, egy baráti társaságba jártunk, elkezdtünk külön kettesben is találkozni (nem randizni), aztán ahogy mélyült a barátság, szerelem lett belőle, én léptem végül, de aztán mondta, hogy ő is aznap akart velem beszélni kettőnkről, mert már egy ideje egyértelmű volt neki is, hogy szeretjük egymást, meg mások is mondták neki is, hogy forr köztünk a levegő. Már 8 éve együtt vagyunk, és szerintem nekem nagyon ideális ez, hogy barátságból lett szerelem, mert ez egy tiszteleten és őszinte érdelődésen alapuló egyenlő kapcsolat lett így.
Szerintem is jobb összejönni valakivel, akit már ismersz, mint olyannal, akit alig. Én nem tudnám egy olyan emberre azt mondani, hogy a párom, akit pl. 2-3 hete ismerek, az nekem még egy félidegen, legyen akármennyire is szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!