Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap ismertség után szokás venni a barátnőnek virágot, ha kicsit összevesztünk?
Figyelt kérdés
Kicsit összevesztünk a napokban és nem tudom,hogy a virág ilyen esetben ciki kategória vagy inkább vigyem el vacsorázni vagy mind kettő?Vagy elég a vacsi?2019. okt. 15. 18:00
1/8 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam nem ciki kategória a virág,csak ilyen összeveszéskor lehet nem jó ötlet.
2019. okt. 15. 18:01
2/8 Zsoltmester válasza:
Inkább vegyél neki csokit, zabálni jobban szeretnek.
3/8 anonim válasza:
Mi is épp összevesztünk, én már annak is örülnék, ha ő csinálná a vacsit, vagy elpakolna maga után... Ha virágot kapnék, elájulnék örömömben.
Bár mi lassan két éve vagyunk együtt, és együtt is élünk.
4/8 anonim válasza:
Valamelyik mellett úgy is meg kell beszélni a dolgot, hogy legközelebb ne legyen probléma, különben nem lesz belőle túl sok.
A virág elég szerintem. Egyébként adhatnál neki gyakrabban is, nem csak akkor, ha így vagy úgy okot ad rá.
5/8 anonim válasza:
Majd azt is írd meg, tőle mit kaptál hasonló apropóból.
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Eddig ha ilyen volt semmit.De miért kérdezed?Vagy miért fontos ez?
2019. okt. 15. 18:30
7/8 anonim válasza:
Baromi gagyi. Ilyen apropóból SOHA nem veszünk virágot meg ilyeneket. Egy vitának nem ez a megoldása és bármilyen normális nő ki fog bszni mint macskát szarni ha ilyen "bocsi" ajándékot veszel neki. A veszekedés és az ajándék nem fér meg egymás mellett. Ha probléma van akkor azt meg kell beszélni, meg kell oldani de nem ajándékokkal pitizni.
8/8 Hamvas rétihéja válasza:
- Drágám, ne haragudj rám, vettem neked virágot.
- Beállítasz egy csokorral és azt hiszed rögtön szétdobom a lábam?!
- Azt hittem van váza is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!