Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktátok hívni a párotokat, ha éppen nem a nevén?
Figyelt kérdés
Édesem, drágám, kedvesem, szerelmem, galambom, szívem, kincsem... Stb. ???
Kérlek, írjatok le a korotok és a nemetek is!
2018. dec. 8. 08:37
1/12 anonim válasza:
Régebben volt csak barátnőm és a fentebb említettek közül biztos, hogy soha nem használtam a drágám, kedvesem, galambom szavakat. A többit igen, de én ezzel mindig úgy voltam, hogy általában úgy hívom ami jön, de legtöbbször a nevén szólítom vagy becézem. Például, ha Pisti lenne a barátnőm neve akkor Pistim-nek hívnám.
2/12 anonim válasza:
Én babának, babónak, cicának, cicusnak, kicsimnek, kincsemnek, szerelmemnek, édesemnek, majmocának, macinak, picimnek hívom, vagy a keresztnevét bevézem. 19/L
3/12 anonim válasza:
Többnyire a nevén, tavasztündér ritkábban kicsim.
32/f
4/12 anonim válasza:
Dragam, maci, mackó - ffit, ő engem kicsim, szerelmem, kicsi feleségem, nyuszikám
4x-en túl mindketten
5/12 anonim válasza:
Sehogy. Ketten vagyunk itthon, akkor egyértelmű, hogy a másikhoz beszélünk. Társaságban sem, mert akkor beszélünk egymáshoz, ha egymásra is nézünk.
Ép nem néz rám, akkor az érintés a kommunikáció nálunk. Egy simi, egy puszi a mondandó előtt.
6/12 anonim válasza:
uram és parancsolóm - bár ő nem a párom, de mindegy :D
23/L
7/12 anonim válasza:
Sehogy. Régen tudtam becézgetni, de volt valaki aki előtt nagyon kitárulkoztam, nagyon szavakban is nagyon kedves voltam vele, de elárult, eltaszított magától. És ez annyira megmaradt, hogy azóta elhagytam a becézést teljesen.
9/12 anonim válasza:
Én a "figyelj már", "szerinted", "hallod" kifejezéseket használom. Észrevettem hogy ő sem szólít a nevemen, becézni meg egyáltalán nem.
43/F
10/12 anonim válasza:
A keresztnevén szólítom vagy szerelmemnek. De ez ritkább. Nem vagyok egy nagy becézős fajta (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!