Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kívánjátok már a párotokat, de nem akarsz szakítani, hagynád hogy szeretőt tartson?
Nem, ahogy ő sem nekem.
Jóban-rosszban ha mond ez számodra még valamit.
A házasságtörés mindig bűn volt/van/lesz. Akárki próbálja akár hogy is kiszinezni a maga oldalát.
Addig kellett volna törődni a kapcsolattal/házassággal mig lehetett, akkor nem jutottál volna el eddig soha.
Persze én mossak főzzek vasaljak rá a másik nőt meg dugja?- Kösz nem.
A szex nekem jár!
Ha kövér lefogyasztom.
Ha igénytelen megfürösztöm, borotválom. stb.
Nem azért választottam anno,hogy mással legyen intim viszonya.
fordított esetben viszont az nem lehetséges amit ír az utolsó,mert sportolni nem szerető,egészséges étrendet elutasító,a munka miatt állandó fáradságra panaszkodó kövér nőt akkor sem lehet lefogyasztani ha fegyvert fognak a fejéhez és megkérdezik,hogy lefogysz,vagy fejbe lőlek.
még akkor is inkább választanák a halált.
szóval válás.
gyereknél ez komoly dilemma,mert a nőhöz kerül,de egy dughatatlannal nincsen értelme együtt lenni.
Jó, ez volt a mese.
Imádom amikor a GYK-n fellázad a sok forradalmár, kisebb parasztfelkelés alakul ki online.
A valóság meg az, hogy úgy reszelnének félre, mint a 21 :D
#9 -Az lehet, hogy "reszelnének"...
-De mégsem teszik, mert a fiatal feszes palinak csak egy dugás lenne az adott nő!
A férjének meg akkor is istennő ha a férj már pocakos vagy idős vagy olyan szőrös mint a Jeti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!