Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kellek neki? Mennyit szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellek neki? Mennyit szokás várni egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Kb 4-5 hónapja elvagyok egy fiúval, de nem tudom hogy megéri várni rá vagy hadjam a dolgot? Mennyit szokás várni egy párkapcsolat kialakulására?

A dolgot neheziti, hogy egy helyen dolgozunk, sőt apukám és a testvérem is ott dolgozik. Ugy veszem észre hogy csak kifogásol, mert azt mondja nehéz apukám miatt, meg mert egy helyen dolgozunk és a munkatársak piszkálnának ha össze jönnénk, meg ha netán nem működne akkor meg mégjobban. Ezért várni szeretne, hogy jobban megismerjük egymást. De minden nap felhiv legalább 5x, csokival szokott kedveskedni, szinte minden nap elhiv magához hogy csak összebújunk, meg azt mondja hogy hiányzok neki pedig egy napja látott. Egyszerűen nem értem a viselkedését. Ha annyira hiányzok neki akkor miért nem vállal be?

A másik elgondolkodtató dolog hogy kb 2 hónapja összeszedtem a candida gombát. Gyanús a dolog mert a megjelenés előtt 1 héttel voltam nyilvános fűrdőben, de mint kiderült még ott a legelején volt másik nővel amikor ugymond megkértem hogy hadjuk az egészet. De már ugy érzem hogy nem tudok megbizni benne, lehet hogy egy hete is volt valakivel, bár nekem azt mondja hogy azóta nem volt senkivel. (Ő olyan tipikus nőcsábász, de már 31 éves, és ugy mondta, hogy kiélte már magát).

Tegnap csinált megint egy dolgot ami elgondolkodtatott. Voltam nála és utána elmentünk egy barátjáért autóval, miután engem hazahozott azt mondta neki hogy az unokahuga vagyok. Egy részből jó hogy nem mondta hogy csak összejárunk, mert igy nem gondol "olyan lánynak", de ez sem normális.

Amugy elég hisztis vagyok, mert mióta elvagyunk legalább 6x-7x balhéztam, de ő irt rám utána mindig.

Szerintetek mit csináljak, mert már tényleg nem értek semmit? 22/L

2019. jún. 24. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Hadjad!!!

32/f

2019. jún. 24. 11:47
 2/2 Költőnő? ***** válasza:
Ez aztán a haddelhadd
2019. jún. 24. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!