Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált,2 gyerekes anyaként van esélyem új párkapcsolatra?
Te elfogadnád, ha a pasid a már meglévő két gyerekével odacuccolna hozzád?!
Na, pont így gondolja mindenki más is. Amíg van gyermektelen nő a Földön, addig miért kellene egy elhasznált, kétgyerekes asszony bárkinek?!
Azért nem mindegy, hogy ki/mi vagy!
- Anyagiak?
- Lakóhely?
- Külsőd?
- Ex benne van a képben?
- Szerető és/vagy szponzor kell?
- ...
Kedves #2 nagyon durvan fogalmaztal nem gondolod !?
Azert ennyire belelpni valakibe nem lenne szabad !
Nekem nagynenem megmondta h elashatom magam, fogjam meg az elso ferfit aki elfogad "igy is" es becsuljem meg magam a "helyzetemben".
Ugy latom sok ferfi hozzaszolo is igy gondolja.
En nem ertettem egyet es bar nem kerestem, egy fantasztikus egyedulallo gyermektelen ferfi lett a parom es nagyon boldogan elunk.
A kornyezetemben sok apuka lepett le ugyanigy mint a ferjem, 2 kivetelt tudok ahol anyuka evek ota egyedulallo, de ok berendezkedtek erre az eletre, minden mas esetben uj parra leltek ezek a nok, van ahol mar masodik hazassag es baba is van. Atmeneti allapot, egyaltalan nem torvenyszeru h igy maradtok "orokre".
36N
Van esélyed, de nem lesz könnyű. Én megpróbáltam azzal a nővel akit 10 évvel korábban rajongásig szerettem.
A következő buktatók voltak:
1. volt férj, akit még mindig szeretett és az összes nőre full féltékeny volt akivel meglátta
2. az együtt töltött szűk 1 év alatt 1 hétvégét voltunk együtt kettesben, azt is én szerveztem le
3. számtalan előre eltervezett közös program ment a levesbe, mert vagy beteg lett a gyerek vagy nem akart velünk jönni és balhézott
4. a gyerek soha nem fogadott nekem szót, először zavart, később már nem is akartam vele kettesben maradni. hiába szóltam a páromnak, hogy beszéljen vele, nem hallgatott rá.
5. a szűk 1 év alatt amíg együtt voltunk 1 kezemen meg tudom számolni hányszor mentünk el úgy szórakozni, hogy a végén jól éreztük magunkat, folyton a gyerek volt a téma és hallgattam a sérelmeket.
Soha a büdös életbe nem megyek bele többet ilyen helyzetbe, így utólag nem voltam normális. Ha mondjuk olyan a helyzet, hogy apuka egyáltalán nincs a képben és a gyerek még nagyon pici, akkor talán bevállalnám, de nagyon sok múlna a gyerek hozzáállásán. Ha nem jössz ki jól a gyerekkel akkor az anyjával se fogsz, ezt nagyon megtanultam.
Szia. Az én környezetemben szinte minden elvált nő talált magának társat.
Egyébként a kérdésedben ezt írod : "nem volt elég érett a feladathoz" milyen feladatra gondolsz? Miben nem felelt meg számodra? Párkapcsolatra? Vagy a gyerekeiddel kapcsolatban?
Ha jól néznél ki, nem itt sírnál. Egyébként kifoghatsz 1-2 pasit, de előre szólok, csak dugni akarnak, ne várj sokat.
Bevállaltál egy férjet, 2 gyereket. Te döntésed volt, élj ezzel együtt. Valahogy nem értem meg a nőket. Válogatni, flegmázni, kioktatni, lenézni az tudnak, majd amikor beüt a tré, azaz kiderül a brutális super hero ultra maszkulin férjéről hogy gázos, akkor meg megy a sírás. Miért mentél hozzá? Egyáltalán miért feküdtél le vele? Majd most megkapod az alját, jó étvágyat hozzá 2 gyerekes anyuka!
Nekem nem kellenne
Miért kellenne 2 gyermekes elvált elhasznált pi....a?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!