Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált,2 gyerekes anyaként van esélyem új párkapcsolatra?
Gyk-s világban nem. A való életben viszont szinte az összes gyerekes nőismerősömnek van párja. Általában ők is elvált, gyerekes férfiak.
Én is fél évvel a válásom után ismertem meg a férjemet, neki is vannak gyerekei, 8 éve vagyunk együtt.
"de előre szólok, csak dugni akarnak"
Ja, engem is már 8 éve dug a férjem. Közben külföldre költöztünk, közös házat vettünk, boldogan élünk.
" Amíg van gyermektelen nő a Földön, addig miért kellene egy elhasznált, kétgyerekes asszony bárkinek?!"
Mivel a házasságok több, mint fele válással végződik, plusz azok, akik nem is voltak házasok, de különmentek, így a nők közel fele gyerekes egyedülálló. Tehát a pasik közel felének nem jutna gyerektelen nő.
kérdező, ne ebből az oldalból indulj ki.
én kb 12-13 voltam, anyum akkor 34, mikor összejött egy 27éves gyermektelen férfival.
azóta igen sok év telt el,én a 30-hoz állok már közelebb. mai napig együtt vannak, és két tesóm is született.
Én 3 gyerekes nőt is ismerek, akinek évek óta van párja, együtt is élnek.
Persze a gyk-n a 40-es, elvált 2 gyerekes férfiaknak is 20 éves, feszes testű barátnőjük van.
Egyébként egy barátnőm anyukája is 15 éve együtt van egy nála 7 évvel fiatalabb férfivel, és boldogok. Nem úgy, mint az itt fröcsögő, nőket elhasznált punciként, meg szétszült p..naként definiáló frusztrált pasik. Gondolod, velük szóba áll veleki is?
Biztos hogy van esélyed.
Az ismerkedéskor a vonzó külső a legfontosabb, a párkapcsolatban pedig hogy a te és/vagy a párod gyermeke ne dúlja szét azt ami harmonikusan menne.
A 7. válaszoló leirt gyakorlatilag mindent.
Az 1. válasz is tanulságos köztük az alábbi mondat:
"Semmi köze a gyerekemhez cseredaraboknak,előre elmondom ezt,ha nem tetszik mehet ki az ajtón."
Amiket én hallott az olyanok voltak, hogy a gyerekek kezelhetetlenek voltak, bármi szemétséget elkövettek, nem lehetett szankciónálni mert a válasz: "nem vagy az apám" és kész. A nő meg a gyerekei pártját fogta a v. férjel együtt. Kinek hiányzik ez????
És, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Lehetséges jelöltek olyanok akik hendikeppel indulnak:
Pl.:
-elvált apák 2-3-4-5 stb gyerekkel.
-otthontalanok ,akik igy szeretnének lakhatáshoz jutni
-Deklasszáltak (alkeszek, lecsúszott karakterek)
- Valamilyen szinten fogyatékosok: pl.: leszázalékoltak, sánták stb..
5-ös nagyon jó tippet adott.
Sajnálom, de a szinglik nagy része nem fog neked csak úgy 2 gyereket elfogadni. Nagyon aranyembernek kell ahhoz lenni... azokból meg kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!