Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van innen még kiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van innen még kiút?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam azon hogy feltegyem-e egyáltalán a kérdést. Talán csak szeretném kiírni magam. A férjemmel több mint 10 éve vagyunk együtt és van egy 4 éves kislányunk. Sajnos a második gyermekünket elvesztettem a terhesség alatt. Voltak rosszabb és jobb napjaink is, sok mindent megéltünk már együtt. Nem mondom hogy én hibátlan vagyok, mert tudom hogy bennem is van mit kifogásolni de egyszerűen nem tudom hogyan tovább. Mind a ketten fiatalok vagyunk, tehát ha azt vesszük még bőven élhetnénk bárki mással hosszú éveket, csak nem akarok. Szeretem őt, de egyre kevesebb a türelmem. A probléma talán az elhidegülés vagy nem tudom minek nevezzem. Nem hív fel ha távol vagyok, soha nem keres. Ha én nem hívom akkor nem beszélünk. Rettentő ronda a megnyilvánulása felém és régebben nem ilyen volt. Teljesen jelentéktelen dolgon is már csúnyán beszél velem. Nem kell hozzá veszekedni. Talán már észre se veszi magát. Mondok egy példát, ma reggel korán ébredt. Elment a mosdóba. Felébredtem rá. Tudtam hogy "sok munkát tervezett" a mai napra de kb hajnali 5:10 lehetett. Halkan kiszóltam neki az ágyból, (a wc ajtó mellett van) hogy életem. Hallania kellett, de nem válaszolt. Megismételtem kb 5-6 percre rá amikor kijött és valamit szöszölt a másik szobában. Én csak annyit akartam kérdezni, hozzám bújik még egy kicsit vagy indul a nap? Akkor felkelek, csinálok neki szendvicset ilyesmit..

Erre bekiabál:"Mi bajod b. zd meg? Fogd be azt aludjál! Szószerint így.. És soha nem kér bocsánatot, magától észre se veszi.. Szex van. De rettentően kihat a kapcsolatunkra ez. Száradok.. Hiába nyal, ujjaz... Amit régebben élveztem nem jó, mert nem érzem a meghittséget. Mondom neki csak bújjon oda, öleljen át néha magától de csak azt csinálja hogy megfogja 2 marékkal a mellem megszoritja és huzza maga felé,(mert hát szerinte ez a fogdosas) és rettentően fáj már vállon verem de akkor még jobban durvul mert minek ütöm, fáj neki.. Egyszerűen én ezt nem bírom. Nem használ a szép szó, még csak 30 vagyok.. Szeretni és szeretve akarok lenni..

ma 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret, más nő kéne neki, meg le akarhat lépni is, max nem tud.

Ő már nincs ebben a kapcsolatban csak testileg.

ma 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy te miért is hagyod, hogy így bánjon veled?
ma 16:06
 3/7 Laylah ***** válasza:

Csak egy cseléd vagy neki, lyukkal a lábad közt. Ezen felül nem érdekled, mint nő.

Rajtad áll, meddig tűröd. Te azt az embert szereted, aki volt, nem azt, akivé vált.

ma 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor érdekelnéd csak ha nem laknál vele meg nem lennél kéznél.
ma 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Valakinek abból is elege lehet hogy úgy viselkedsz vele mintha a személyes lábtörlője lennél és semmi önbecsülésed, minden következő alkalommal elnézed neki hogy simán beléd törli a mocskát. Kiábrándító ugyanúgy ez is mint a férjed viselkedése. De az biztos hogy ő már nem szeret.
ma 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Még kapcsolatban sem jó ha egy nő kifejezi az érzelmeit és szeret.
ma 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ott kell hagyd hogy kicsit magára maradjon és felébredjen. Mindig akkor veszik észre hogy mijük volt, amikor az megszűnik.
ma 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!