Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hova fordulhatok ilyen problémával? Úgy érzem nincs innen kiút vagy a rendőrség csinálna valamit?
Tessék megenni, amit főztél.
Az első kiakadás után kellett volna lelépned.
Bolondokkal nem élünk együtt.
Hát tesó ez igy szívás.
Én 1xüen mikor nincs otthon már letipliztem volna
Meg hogy megüt???
Na velem jól járt volna szerintem.
Pár napig biztos nem látott volna."egyik szemére sem"
Hibáztál, ezt már tudod. Jóval előbb kellett volna lelépned.
Mit tehetsz? Ha dühöng, próbálj valahogy róla bizonyítékot szerezni. Felveszed telóval, akár csak a hangját, jobb esetben videót. Beszélsz róla már most, ha eddig nem tetted. Barátoknak, családnak, akárkinek, minél több embernek. Bolondnak fognak gondolni téged is, de magadat véded a dologgal.
Aztán ha ez megvan, egyszerűen összeszeded a cuccodat és lelépsz. Lehetőleg olyan helyre, ahol nem talál meg. Másik albérlet, ismeretlen rokon, akármi. Telószámot lecserélni, egyáltalán nem reagálni rá, ha akárhogy is keres. Ha zaklat munkahelyen, akárhol, akkor a telódat jó erősen rögzítsd a kezedhez, és vedd fel, amit csinál, te meg menj a dolgodra.
Ha ez nem segít, feljelentést teszel.
Van más módszer is, de az már nem ennyire barátságos és törvényes.
Vedd fel a telefonoddal az összes cirkuszt. Ha tényleg terhes, akkor mondjuk nehezebb dolgod van.
Ha nem terhes, azt mondanám, hogy ne szólj neki, hogy elmész, hanem amikor nincs otthon, fogd a cuccod és húzz el.
Ha terhes, akkor a hisztirohamok felvételével együtt elmész a rendőrségre, gyámügyre. Nem hiszem, hogy ne kapnád meg a felügyeleti jogot a gyerek felett, ha az anya elmebeteg.
Ne dőlj be az érzelmi zsarolásnak, hogy megöli magát, ha elhagyod. Nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!