Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van- e kiút ebből?
Van. Az ha segíted, támogatod, kitartasz mellette. Ha kell nézzetek együtt munkákat, vagy keress neki te. Azzal hogy te is ráteszel egy hatalmas lapáttal a lelkére, még nem lesz neki jobb. Sőt.
Viszont ha tényleg szeret, akkor nem a munka miatti stressz őrli föl, hanem az a bizonytalanság ami most veled van. Mert egy szakítás ezerszer jobban tud fájni bármilyen munkahelyi problémánál.
Szerintem igen azért vagy hogy legyen valaki mikor hazamegy...
Külföldön vagyok szóval tudom hogy megy ez...
Ő inkább a pénzt válassza most helyetted.
Volt idő mikor lehet hogy én is azt választottam volna. Már 6 éve kint vagyok szóval kezdem unni hogy egyedül vagyok. Most ha lenne valaki akivel közösen lehet tervezni, nem jelentene problémát hogy valamivel kevesebbet keresnék, és odébb kéne mondjuk költözni. Nem a pénz a boldogság kulcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!