Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden klappol,életed párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden klappol,életed párja de gyereket nem akar?

Figyelt kérdés
Pont volt most egy kérdés és nagyon elgondolkoztam én mit tennék. Ha tényleg minden ezt kivéve passzol,ugyanazokat szeretjük én őszintén nem tudom mit tennék. Ha gondoljátok índitsunk egy beszelgetést ki hogy látja ilyenkor mi a helyes?
tegnap 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Pont ez miatt lenne az 😃
tegnap 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Majd lenne mástol 30 felett. Addig en se akarnék.
tegnap 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Minek kell kétszer ugyanazt kiírni??
tegnap 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez szakítás, minél előbb, mert sajnos ebben a helyzetben valakinek engednie kell és sérülni fog a helyzetben. Az nem megoldható, hogy legyen is gyereketek meg nem is.

Én ugyan pont a másik oldalon állok, tehát nem szeretnék gyereket, de ezt mindig előre le is szögezem az ismerkedésben. Fontos számomra, hogy azonos dolgokat keressünk a partneremmel, nem szeretném évekig hülyíteni, elrabolni az életéből ezt az időt senkinek sem, hogy aztán kezdhesse újra a dolgot. Ez így fair. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy úgy éljen, ahogy szeretne.

tegnap 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Ebben nincs kompromisszum, itt egyértelmű a szakítás. Én nem szeretnék gyereket, eleve így is ismerkedtem mindig. Csak ez nehéz dolog, főleg fiatalon, mert változhatnak az emberek. Ha viszont ez az eltérés korán kiderül, akkor nincs miről beszélni. Én nem akarok semmképp sem gyereket, mástól viszont nem várhatom el, hogy erről lemondjon.
tegnap 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Huszonéves koromban találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Mérnök volt, évekig külföldön dolgozott, akkoriban jött haza. A külföldi keresetéből lakást vett, hazahozott két autót, jó állása volt. Elmondta a terveit, meg akar állapodni, feleséget, két gyereket szeretne. Soha többé nem találkoztam vele.
tegnap 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanazt gondolom, mint az 1#. (F!)
tegnap 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!