Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel alig beszéltek szinte nem is találkoztok az mit akar a másiktól miért nem engedi el? Nagy a távolság is elég messze lakunk egymástól és egyikünk sem tinédzser már
Szerintem kell neki az illúzió hogy ő valakinek fontos. Ilyenkor szokták azt mondani hogy a illető a szerelembe szerelmes.
Nyilván tudja ő is hogy nagy a távolság, normális hosszú távon is fenntartható kapcsolat csak nagy kitartással valósítható meg, vagy előbb utóbb valahol majd össze kellene költözni. Ezek macerás dolgok, sokan nem képesek ezt huzamosabb ideig csinálni.
Szerintem csak azért kellenél neki hogy ha van egy kis szabadideje azt jól el tudja ütni veled, néha kap tőled egy kis figyelmet, így megmarad az illúziója hogy ő fontos valakinek, vagyis van egy "rajongója".
De gondolom nem tesz bele annyi energiát mert ő is tudja hogy ha komolyabban venné ezt az egészet akkor később macerás lenne annak akinek költöznie kellene. De azért egofényezésre jó vagy neki.
De olyan verzió is lehetséges hogy házas az illető és a vagyonmegosztás miatt nem akar kilépni a házasságából, csak mellette kell neki valaki.
Sosem értettem ezt a "nem enged el" kifejezést.Nem vagy már 8 éves, hogy elkéredzkedj apucitól a szomszéd Pistikéhez.
Ha valóban nem jó neked ez a szitu, akkor közlöd vele,hogy pá.Nem kell az ő engedélye a lelépéshez egy felnőtt embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!