Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakivel alig beszéltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel alig beszéltek szinte nem is találkoztok az mit akar a másiktól miért nem engedi el? Nagy a távolság is elég messze lakunk egymástól és egyikünk sem tinédzser már

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Két hónapja megismerkedtem meg vele. Egy rendezvényen futottunk össze. Mivel messze lakunk egymástól eleinte csak telefonon beszéltünk de sikerült összehozni az első randit. Semmi komolyabb nem történt beszélgettünk ismerkedtünk. Nem is próbálkozott semmivel teljesen tisztességesen viselkedett. De nekem fura ha én valakit meg akarok ismerni akkor keresem ő nem az a fajta eleinte azzal magyarázta mikor megkérdeztem tőle miért van ez hogy volt akinek sok volt hogy folyton kereste és nem akarja hogy sok legyen nekem is. Nos nem tudom. Az hogy két naponta beszélünk telefonon egy két üzenetet ír egy nap de más közösségi hálózaton elérhető egész nap nekem ez a sok. Azt sem mondhatnám hogy ágyba akarna vinni csak szórakozik velem mert ahhoz találkozni is kellene és adni a szépet hogy elérje amit akar de még ez sem. Aztán pár napja volt egy kis vitánk és ivott nem keveset elmondta hogy szerelemes belém. Nevetnem kellett mert aki szerelmes szerintem nem így viselkedik. Mivel nagy a távolság is szerintem felejtős a dolog de nem enged és nem értem mit is akar. Miért akarja tartani a kapcsolatot ha alig keres alig beszélünk nem is találkozunk, mi értelme így ennek? És minek kell szerelmet hazudni amikor a szerelem nem erről szól. Röviden ennyi a kérdésem oka
tegnapelőtt 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kell neki az illúzió hogy ő valakinek fontos. Ilyenkor szokták azt mondani hogy a illető a szerelembe szerelmes.

Nyilván tudja ő is hogy nagy a távolság, normális hosszú távon is fenntartható kapcsolat csak nagy kitartással valósítható meg, vagy előbb utóbb valahol majd össze kellene költözni. Ezek macerás dolgok, sokan nem képesek ezt huzamosabb ideig csinálni.

Szerintem csak azért kellenél neki hogy ha van egy kis szabadideje azt jól el tudja ütni veled, néha kap tőled egy kis figyelmet, így megmarad az illúziója hogy ő fontos valakinek, vagyis van egy "rajongója".

De gondolom nem tesz bele annyi energiát mert ő is tudja hogy ha komolyabban venné ezt az egészet akkor később macerás lenne annak akinek költöznie kellene. De azért egofényezésre jó vagy neki.

De olyan verzió is lehetséges hogy házas az illető és a vagyonmegosztás miatt nem akar kilépni a házasságából, csak mellette kell neki valaki.

tegnapelőtt 11:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Rengeteg nő veszi körül tudom és azt is nem veti meg a nőket és hiába mondja hogy szerelmes megy az üzenetváltás találkozgatás más nőkkel is. Nem házas és nem is elvállt. Lehet kell az egojának a sok nő de mivel mi a 24 órából fél órát ha beszélünk még sokat is mondta. Szóval ezért nem értem az egészet
tegnapelőtt 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem ezt a "nem enged el" kifejezést.Nem vagy már 8 éves, hogy elkéredzkedj apucitól a szomszéd Pistikéhez.

Ha valóban nem jó neked ez a szitu, akkor közlöd vele,hogy pá.Nem kell az ő engedélye a lelépéshez egy felnőtt embernek.

tegnapelőtt 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!