Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy aki nem akar kapcsolatot, beleszeret a másikba?
Nincs.Csak azzal nem akar, akinek ezt mondja.
Ha szeretne, akarna kapcsolatot.
Ha nem szeret, akkor nem is fog.
Van. Igaz, mi már ismertük egymást régebbről. Véletlenül találkoztunk, én egy váláson voltam túl. Nagyon laza, baráti kapcsolatnak indult, nem adott olyan jeleket, hogy bármit is akarna. Időnként szóbajött a szex (én szerettem volna, ő azt mondta nem akarna kihasználni). Hónapokkal később lefeküdtünk és megyegyeztünk egy barátság extrákkal kapcsolatban. Ellenben az esetek nagy részében a találkozókkor nem is volt szex, csak beszélgetés, fürdőzés, sok nevetés.
Én már kedztem többet érezni, ezt el is mondtam neki szemtől szembe, elutasított. Igazából én maradtam türelmes, nem nyomulós és úgy voltam vele, hogy pár hónapot megéri várni rá. Végül megérte, mert aztán ő is bevallotta, hogy többet érez, csak neki idő kell az ilyesmihez.
Egyébként én amikor elkezdtem ismerkedni valakivel, váltig állítottam minden barátomnak, hogy teljesen biztos, hogy nem jövök vele össze. Ez 8 éve volt, azóta megházasodtunk :)
Egyébként a kijelentésem után szerintem kb 1 hónappal jöttünk össze. Véletlenül (nem párkeresési céllal) akadtunk egymásba az interneten, aztán nagyon jól elbeszélgettünk. De nem akartam kapcsolatot (nem gondoltam magam abban az élethelyhetben). Aztán ahogy egyre jobban összemelegedtünk, folyamatosan beszélgettünk, minden vágyam az lett, hogy összejöjjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!