Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki kiköti h laza kapcsolatot akar titkon meg reméli ha lefekszik vele a nő majd beleszeret és komoly lesz belőle?
Kaptam ma egy üzenetet itt, ahol egy laza kapcsolatra vágyik egy férfi velem, akinek amúgy van egy komoly párkapcsolata..
Nem hiszem, hogy az a célja, hogy beleszeressek.
Teljesen random levél kiserében érkezett?
Nem, de nekem volt egy ilyen kapcsolatom ahol a pasi csak alkalmi kapcsolatot akart kb baratsag extrakkal aztan a vegen o szeretett belem..
De altalaban azzal hulyitik a noket hogy kapcsolatot akarnak mikozben csak szex a fontos
Biztos van ilyen hülye de ez kb összeesküvés elmélet szint.
Egy részem kb 10% még mindig szeretne valahol egy nőt de nem a szex miatt az érdekel a legkevésbé. De ez én vagyok valószínű a béka pcsja alatt van a libidóm.
Hajrá!
A remény hal meg utoljára.
Előfordulhat. Én is laza, de hosszútávú kapcsolatot keresek, nem hiányzik a mindennapjaimban a nő. Viszont ha olyasvalakit találok, nem vagyok ellene, hogy komolyra forduljon a dolog.
43f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!