Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet találni egy pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni egy pénzes pasit ?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene , nem , nem kamu . Csak már ezen agyalok egy ideje és kihasznalom az oldal által adott anonimitást és megpróbálok ezen úton információhoz jutni . Tehát adott egy 26 éves nagyon csinos nő ( ez lennék én ) ápolt , magas , hatalmas mellek , zöld szem , hosszú fekete haj . Figyelek a megjelenesemre.

Van egy 1.5 éves kisfiam ,az apuka lelépett mert nem tetszett neki a csaladosdi.

Gondoltam , vagy most vagy soha . Van még kb 3-4 jó évem és lejár a mandátumom. Szóval , szeretnék egy férfit aki 35-50 közötti és legalább annyi pénze van hogy egy szép életét tud nekünk biztosítani . Szép kertes ház ,anyagi biztonság. Költőpenz ( ezt félre tennem arra az esetre ha lecserélne ) pár szép nyaralás stb

Na de most jön a gond . A Badoo ,Lovoo ,Tinder -en próbálkoztam de igazán pénzes férfiakat nem találok . Nyilván aki 45 év körüli , tele van pénzel, elfoglalt és nem fog egész nap a tinderen lógni . De akkor mégis hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni ?! Nem tudok puccos kávéházakba menni jelenleg vagy partikra mivel gyerekem van.

Nyilván nem ilyen stílusban beszélek majd a férfiakkal és tudom pontosan hogy hogy kell őket az ujjam köré csavarni .

Várom a tippeket

2021. jún. 27. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
90%

80

De ember,pasiként mondom,hogy ha lenne pénzem is,akkor se fogadnám el!

Pénznyelő az ilyen,és pénzemért szeretne akkor nem is kell..

Főleg hogy venne az én pénzemből házat,mindent..

Ja,60 évesen meg elhagyna mi?

Ilyen lehúzzó csaj nem kell..

(78 mielőtt belém kötne,mondanám hogy vanm diplomám,és havis nettó 500 ezret keressek)

2021. jún. 29. 15:27
 82/85 anonim ***** válasza:
24%

81#Nekem nincs diplomám és én is keresek ennyit nőként...

amugymeg kérdező, nem tudom milyen férfit választottál magadnak először de igazán érdekelne most/miért lett ilyen a hozzáállásod/ kritériumod a férfiak iránt...

én párom diplomás, én is fiatalon szültem... érettségi mellett dolgoztam... elkezdtem a főiskolát, és most is dolgozok, sose vártam volna el a férfitól hogy eltartsa a gyerekem, arra megkeresem én a rávalót... nekem annyi volt a kikötnivalóm hogy segítsen / vigyázzon rá ha nem érek rá,/normálisan viselkedjen vele/ ne legyen a pótapja...

hidd el az ilyen típust kiszűrik a férfiak..... és egyiknek se hiányzik, az élősködő” életmód... akinek meg mégis (bár ez nagyon ritka) annál meg “”le leszel korlátozva”” de ha sikerül majd rájössz....

2021. jún. 29. 15:40
 83/85 anonim ***** válasza:
35%
Te retek retardalt Büdös qurva!
2022. jan. 1. 21:34
 84/85 anonim ***** válasza:
35%
Dolgozz meg a pénzért te kis prosti... Szomorodj meg ... Ingyenélő barom. 22/L Inkább lennék csöves mit ilyen buta tanulatlan sötét ringyó.
2022. jan. 1. 21:39
 85/85 anonim ***** válasza:
74%
Puncs.hu
2022. jan. 4. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!