Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek a páromnak?
Én 24/L - Ő 23/F
Kétféle kérdéssel is jönnék, de mindkettőnek egy az alapja, mégpedig az ajándék. Az a helyzet, hogy egyrészt februárban Valentin nap, - márciusban pedig 1 éve lesz annak, hogy összejöttünk. Ez idő alatt már többször is ajándékoztunk, volt születésnap, névnap, karácsony is ugyebár viszont mostanra teljesen tanácstalan lettem. Én személy szerint olyan ajándékban gondolkodom amit kézbe kap, tehát valami tárgy, és nem étel-ital, hanem amit mindig tud esetleg nézegetni vagy használni.
Annyit fontosnak tartok kiemelni, hogy nem csak ezen napokon éreztessük egymással a szeretetünket, viszont kellemes megünnepelni számunkra is, valamint Ő az első párom. Nem elvárásképp ajándékozunk, és egyáltalán nem nagy összegekben való ajándékozásról lenne szó, elvégre törekszünk a pénztárcabarát megoldásokra.
Annyit megtudtam, hogy Ő már nagyon készül(t), és én még kb sehol se vagyok.
Márciusra arra gondoltam, hogy vannak ezek a kézszobor készítős szettek, azt megcsinálhatnánk, esetleg pár nasi egy esti közös összebújós filmhez.
Ez elég márciusra szerintetek? Mindenképp valami aranyos közös dologra gondoltam.
Viszont Valentin napra még semmi ötletem.
Van már közös gyűrünk, karkötőnk, telefontokunk, sapkánk, zoknik, karácsonykor pedig MACID ajándékot kapott. (Plüss maci ami a saját hangomon megszólal, mivel hangrögzítő van benne.) Szóval a plüss is kilőve, illetve szerintem ilyen 1-2 db még oké, de nem vagyunk már gyerekek.
Mondanám, hogy a párom nagy Harry Potter és anime fan, de úgy gondolom a Valentin nap a szerelemről szól és valami szerelmes (nem feltétlen közös) dologgal lepném meg.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Simán kaphat HP-s vagy animés cuccot, maximum keresel neki valami szívecskés-angyalkás-lófszkás csomagolást :)
Én is animés vagyok, alkalomtól függetlenül repesnék az örömtől, ha kapnék valamit a kedvenc sorozataimból.
(Én saját magam lepem meg egy Pokémonos mamusszal :D)
Na, ha szereti a Pokémonokat, akkor pont most ünnepli az évfordulóját, tele vannak a boltok most Pokémonos cuccokkal :D
Én a House-ból veszek Gengar-osat, illetve az XZone-ból (őket nem ismerem, de van mindenféle animés cuccuk is, szerintem érdemes lenne meglesned) egy Eeveelutionos bögrét.
#6 Én válaszolgattam eddig, 26 vagyok. Egy Soul Eateres vagy Pokémonos ajándéktól már a felhők fölött szállok. És?
Az meg gyakori jelenség, hogy minél jobban igyekszel örömet szerezni valaminek, annál nehezebb megtalálni a "tökéletes" ajándékot.
Szerintem nem korhoz kötött egyik tárgy sem. Felnőttek közt is van olyan akinek anime gyűjteménye vagy hozzá hasonló gyűjteménye van ami számodra "gyerekes." Te ennek nem örülnél oké, - de valaki meg ennek örülne mintsem annak aminek Te. :D Ettől még senki nem gyerekes mert rajong valamiért.
Egy éve vagyunk együtt, de nincs ötletem mert 1 év alatt számtalanszor ajándékoztuk meg egymást kisebb-nagyobb dolgokkal. Nem csak ünnepeknél gondolunk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!