Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen ajándékot vegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek a páromnak?

Figyelt kérdés

7 éves házassági évfordulók lesz a hétvégén, és most elég sok volt a kiadásom. Párom férfi, de szereti a virágokat, így kap egy nagy csokor virágot, de igazából fogalmam nincs, hogy mit tudnék venni mellé. Általában cipőt, ruhát, parfümöt szoktam venni, vagy ehhez hasonlót, de most nincs annyi pénzem.( Párom elég jól keres, ha ilyen ajándékot veszek neki, akkor az elég drága kategória.) Különben értékel minden apróságot, de nem akarom kiszúrni a szemét egy hülyeséggel, habár őt ez nem érdekli, de engem igen, mert rám mindig sokat költ.

Viccből mondtam neki, hogy most nincs sok pénzem, és lehet, hogy nem kap semmit, de csak mosolygott, és azt mondta, hogy tetszik neki most két cipő, ad pénzt és válasszak én, lepjem meg, majd adott egy puszit. Kicsit kellemetlenül érzem magam emiatt, és valami egyedi kézzel készített dolog is jó lenne, esetleg tudnátok ötleteket adni ?

A válaszokat előre is köszönöm.

2020. márc. 4. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom mi az ami anyagilag belefer, de pl. egy uveg dragabb bor, vagy jo minosegu whisky. Melle meg pl. csinalhatsz valami tuti 3 fogasos vacsorat desszertel /mar ha ertekeli/, kicsiccsentitek magatokat, aztan lehet romantikazni. Elotte jól megmasszirozod a hátát - hú, nekem nagyon jól esne....

Esetleg mozi/szinhazjegy, élményfurdo? kozos szaunázás? konyv?

2020. márc. 4. 22:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem iszik alkoholt, úgyhogy az kilőve, és sajnos főzni nem tudok. A mozi/színház vagy a könyv az jó lehet. Pszichológiai könyveket esetleg tudnátok ajánlani? Azokat nagyon szereti. Vagy hasonló témájú film vagy darab van-e mostanság?
2020. márc. 4. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg valamilyen túra? Hotel?
2020. márc. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!