Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek valentin napi ajándékot a páromnak utólag?
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Eddig minden Valantin nap alkalmával elvittem étterembe, olykor kapott egy virágot is. Én eddig soha nem kaptam semmit. Idén már előre elterveztük, hogy nem megyünk, mert más programunk volt.
De ő mondta, hogy vesz egy közös ajándékot. Én megkerdeztem ő mit kér. Azt mondta semmit, én így is tettem, amúgy sem volt semmi szabadidőm.
Este mégis csalódott volt, hogy nem kapott semmit.
Szerintetek pótoljam?
Átvert
En meg lennék sértődve és nemhogy azon agyalnék hogy vegyek vmit.
Elmehet az ilyen melegebb eghajlatra aki szórakozik
Nem verte át :)
Szerintem nagyon hülyét jött ez ki hogy megkérdezed hogy mit vegyél.Ez nem karácsony a családdal, hogy amire szükséged van megbeszélitek és az lesz az ajándék :)
Azért úgy titkon biztos várta volna hogy lesz annyi benned hogy kedveskedsz neki és kitalálsz valamit magadtól is.
Most már visszacsinálni nem tudod...de mentheted a helyzetet.Na nem azzal hogy veszel neki valami jelentéktelen dolgot. Hanem azzal ha csinálsz neki valamit saját kezűleg,valamit alkotsz...annyi sz.rt lehet már csinálni,vagy verset írni személyre szólóan.Aztán odaadni neki azzal hogy szerettél volna neki mindenképpen adni valami személyeset. csak nem volt időd elkészíteni,vagyis nem tudtad tegnapra elkészíteni :) Ha 1 hét múlva adod oda még az is aktuális :)
Ha valami személyre szabottat alkotsz attól oda lesz meg vissza ;-)
Még akkor is ha béna vagy és valami elcseszett dolgot formálsz ..a szándékot díjazni fogja.Sőt,minél bénább,annál jobb.Mert megható is és vicces is lesz számára :) Hehe :)
"Aztán odaadni neki azzal hogy szerettél volna neki mindenképpen adni valami személyeset. csak nem volt időd elkészíteni,vagyis nem tudtad tegnapra elkészíteni "
Marha jó ötlet átlátszó kamuval jönni a párodnak, tényleg.
De átverte gusztustalan az ilyen ember mint pl kajarendelésnél is, hogy nem ő nem kér, aztán mikor kihozzák, meg belezabál a máséba.
Nem, ő nem tart valentint, aztán lecseszi a másikat ha az nem vett vmit.
Hanyinger.
Nézd, ezt 2 féle képpen lehet nézni:
1. Ő mondta, hogy nem kér semmit, szóval így járt, nem vagy te gondolatolvasó, majd túlteszi rajta magát
2. Igaz, hogy nem kért semmit, de ismered annyira, hogy tudd, ő szereti, ha ilyen ünnepekkor megleped valami aprósággal és mivel szeretnél neki örömet okozni, veszel mondjuk virágot. Nem kell hozzá se túl sok fantázia, se sok idő és valószínűleg egy szál rózsának is ugyanúgy örülne, szóval nem is kell sokat költened, mert ez nem erről szól (jó esetben).
8 írta: "ismered annyira, hogy tudd, ő szereti, ha ilyen ünnepekkor megleped"
Ismered annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!