Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orvosnak utólag vihetek...

Orvosnak utólag vihetek kisebb ajándékot?

Figyelt kérdés
Volt egy kisebb műtétem és nagyon jó munkát végzett a doktornő és nem mellesleg nagyon kedves volt. Voltam a műtét után kontrollon és azthittem kell majd még 1 re menni és akkor akartam volna neki odaadni. Szombaton tudok legközelebb felutazni de akkor valószínűleg nem fog dolgozni ha az osztályon megkérem hogy adják oda neki úgyis szép gesztus?
2020. aug. 19. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kedves tőled, de úgy nincs lehetősége visszautasítani, szóval ne hagyd az osztályon. Meg aztán lehet hogy nem is akarná hogy a munkatársai lássák.
2020. aug. 19. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem jó ötlet, mert hivatalosan tilos elfogadniuk bármit, és meg is ijednek, ha a folyosón akar valaki nekik adni valamit, pláne hogy még mást is használnál postásnak... a kisebb ajándék sem jó ötlet, hacsak nem raksz pénzt a papírjába, nincsenek ők rászorulva egy üveg borra, sem csokira, pénzből viszont hiányuk van.
2020. aug. 19. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb az ilyesmit előre, ki tudja, hogy sikerül egy műtét...
2020. aug. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!