Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiaknak taszito ha a no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiaknak taszito ha a no beszel az erzeseirol barmely kettojuket erinto helyzetben?

Figyelt kérdés

Pl szerelmeet vall, serelmezi ha a ferfi hanyagolja, elmondja mit szeret a ferfiban, tervezgeti a jovot, ha a ferfi megbantja azt is probalja a ferfival megbeszelni, felhozza az emlekeket gyakran h milyen jo volt, emlekszel mikor ez meg az volt stb elmondja miert szeret, hogy egy csoda vagy, mit tisztel benne stb

Vagy ez nektek fura és sok lenne?

febr. 3. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezek alap dolgokat. Szeretném is ha beszélnénk, nem csak erről, hanem mindenről.
febr. 3. 19:45
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Ami NAGYON sok.

- Amikor arról dumál a csaj, hogy milyen volt az exe.

- Amikor a 2. randin már tervezi az esküvőt, de minimum közös lakást keres.

- Amikor sipítozik, hogy miért van vele keveset a pasi/miért fáradt folyton a pasi, és nem fogj fel, hogy azért mert... DOLGOZIK!!! Mert igényes a kisasszony, és neki nem elég a Skoda, neki BMW kell, neki derogál a Balaton, neki Bali kell, ...

febr. 3. 19:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Felek ful sokat beszzelek az erzeseimrol, mert a pasik nem szeretnek azokrol beszelni, illetve ahogy a mondas is tarja ha va,tozas van szolok
febr. 3. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Viszont ha folyamatosan ez a téma, akkor az már idegesítő.

#3 Nem nem tudnak és ez nem is nemfüggő. Rengeteg ember nem tudja úgy kifejezni magát, vagy egyszerűen amit te körbeírsz, az mondjuk nekem egy mondat.

Olyan párt kell választani (tudom ez hülyén és lehetetlennek hangzik), aki nem intézi el annyival, hogy ha van változás, akkor szól. Feszültséget okozhat, ha valaki nem foglalkozik ezzel annyit, míg mondjuk neked volna rá igényed.

febr. 3. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Foglalt novel nem foglalkozom.
febr. 3. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
5+200
febr. 3. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerintem is alap dolgok és örülnék, ha erről nyíltan tudnánk beszélni.
febr. 3. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
A valaszolok 70%-a novel sem beszelt meg eloben.
febr. 3. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Számomra igen. Nem beszélni kell róla, hanem megélni. Én nem is nagyon tudok ilyenekről beszélni, és kényelmetlenül érzem magam, ha a nő ezt teszi.
febr. 4. 07:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Kifejezetten tetszik, ha egy nő meg mer nyílni előttem, ez minden téren előnyös lehet.
febr. 4. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!