Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak általában nagyobb szükségük van a szeretetre, mint e nőknek?
Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy a férfiak sokkal ragaszkodóbbak. Egy nő könnyen túlteszi magát a szakításon, a férfi belebetegszik, depressziós lesz. A férfiakra sokkal inkább jellemzőbb, hogy koslatnak valaki után, mint egy pincsikutya, hogy akár egy kedves szót kapjanak tőle, a nők meg csak nevetnek rajta, könyörtelenül lepattintják.aug. 23. 01:47
1/9 anonim válasza:
Szerintem általában ezt fordítva szokták gondolni. A macsó pasik hamar túllépnek, csak használják a nőket, akik meg ezt nagyon rosszul élik meg. Szerintem egyik sem igaz. Ez nem nemfüggő, hanem emberfüggő, helyzetfüggő.
2/9 anonim válasza:
Ennek, amit leírsz, a valódi szeretethez, kötődéshez semmi köze nincs. Szóval a válasz az, hogy NEM.
3/9 anonim válasza:
Mindenkinek egyformán szüksége van szeretetre legyen az nő vagy férfi.
Smirőlte beszélsz az egy szépen becsomagokt szexista hozzáállás.
4/9 anonim válasza:
A nőknek kiterjedtebb a kapcsolati hálójuk. Válás esetén is a gyerekek szinte mindig vele maradnak. A nőknek sokkal kevesebb esélyük van elmagányosodni. A női tömeges elmagányosodása inkább az idős korra jellemző, mert tovább élnek mint mi férfiak.
5/9 anonim válasza:
Arra a fajta "szeretetre" gondolsz, kérdező, amitől teherbe lehet esni?
6/9 Antiszociális lény válasza:
Szerintem az általánosítás (amit csinálsz) a világ egyik legfeleslegesebb dolga.
Szeretettre az emberek majdnem egésze vágyik és ragaszkodni is ragaszkodik egy olyan személyhez akit szeret. Mindegy, hogy az illető az nő vagy férfi.
7/9 anonim válasza:
A férfiak sérülékenyebbek szerintem. Vigyázni kell rájuk. Ezt kemény nőként mondom.
Amit a kérdésben felvetettél, személyiségtől függ.
8/9 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam, hogy ragaszkodóbbak lennének.
9/9 anonim válasza:
Te tapasztalod ezt.
De ez mondhatni ugyanolyan arányban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!