Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vagy a nőknek nagyobb a tolarenciájuk a megcsalással szemben?
Erre nincs recept.
Ha valaki ad magára, van önbecsülése, tartása, az kilép.
A nők tűrik jobban, ahogy a lelki terrort vagy a fizikai bántalmazást is. De már szó sincs szerelemről. Ez minden esetben függőséget jelent. Legszívesebben kilépne, de nem tud, mert.....
Hitel, gyerek, anyagi kiszolgáltatottság, kapcsolatfüggő, fél tőle, nincs hova mennie, stb.
Aki ezt tűri, az már nem szerelmes.
A nők általában érzelmi alapon csalnak, nem a szex meg az újdonság miatt, mint a férfiak. A hűtlenség aránya nagyjából egyforma, de egészen másak a motivációk mögötte.
Talán ebből adódik, hogy egy nő jobban elnézi a párja hűtlenségét, mert gyakrabban történik akkor, mikor érzelmileg még nem hűlt ki a kapcsolat és kötődik a hapsihoz.
A nők pedig nagyobb arányban lépnek félre érzelmileg kihűlt, alapvetően leszarom kapcsolatban. Amiből értelemszerűen nem nehéz kilépnie a megcsalt félnek, hiszen jóformán formálisan létezik.
A másik tényező a gyerek. Jellemzően a nők kiszolgáltatottabbak a gyerekük miatt. Talán ezért is maradnak benne jobban a hűtlen kapcsolatban.
De egyébként az első válaszoló leírta a lényeget: akinek van egy kis méltósága és magabiztossága, az kilép, mert képtelen szeretni az árulót.
"Miután megcsal, nem tudom szeretni. Az nem az az ember, akibe beleszerettem."
Ezen nagyon mosolygtam. De, pont ugyanaz az ember. Te akartad másnak látni és egy nem létező emberbe szerettél bele. Nagyon meg a felelősséghárítás látom, te nem tévedhetsz, az ember változott..
Igen, a nők tűrik szerintem is jobban, sajnos. Gondolom azért, mert sokszázév nyoma bennünk van, hogy ez normális, férfiaknál meg sokszázév nyoma, hogy megtehetik, fordítva pedig elfogadhatatlan.
Szerintem egyébként a nők könnyebben lépnek félre manapság, és visszafelé jobban is tűrik a megcsalást. Férfiaknak nehéz dugópajtit leakasztniuk, meg a fele többé kevésbé impotens vagy szégyelli a méretét, nem nagyon lép félre, viszont nem is tűri el.
Na meg ott van az is, hogy amit pasik produkolnák az ágyban.., a nőknek alig van orgazmusa, ezért is lépnek félre a nők .Persze van, hogy a sok szr az ágyban pasi miatt nem akarnak velük szexelni a feleségek, miután elmúlt a szerelem és már nem akarják tűrni a rossz szexet, és a pasik lépnek félre, mert nincs kit dugni)
Nehéz az egész kérdés, szerintem a nők többet tűrnek, mint a férfiak, többet szívnak, és többet is lépnek félre.
a félrelépést sem mint nő sem mint férmi, én nem tűrném. az a két ember közötti szövetség arculköpése.
amúgy: " Férfiaknak nehéz dugópajtit leakasztniuk, meg a fele többé kevésbé impotens vagy szégyelli a méretét, nem nagyon lép félre, viszont nem is tűri el."
ez óriási.. :D impo meg kicsi? ez hogy érted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!