Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változott meg a kapcsolatotok annak hatására, hogy a párotok önszántából leadott nagyobb súlyfelesleget?
Nem történt ilyen csoda 5 év alatt. Szándék és kinyilvánítás volt. Kajára odafigyelés volt. Rendszeres mozgás elmaradt.
Nem forszírozom. Ő teste ő döntése, maga miatt csinálja ha szeretné és maga miatt tartsa ha szeretné.
Szeretnétől nem történt nagyobb változás. +-4 mozgó súly ment.
Én vagyok a kapcsolatban az a fél, aki fogyott (26N, 35 kg-t), nekünk nagyon pozitívan befolyásolta a dolgokat. A szex sokkal jobb lett, több pózt ki tudtunk próbálni, jobban élveztem én is.
Érzem, hogy nagyon büszke rám az elért eredmények miatt.
Nem változott köztünk semmi, nem a súlyom függvénye!
Párom imádott mindig.
40/N
Nekem a párom (férfi) fogyott 12 kilót. Semmi nem változott. Jól néz ki így is, de azt sem bánnám, ha legalább a fele visszamenne rá. Így sem lett kifejezetten vékony, de kevesebb a fogni való rajta.
Báe azt hozzátenném, hogy a fogyás előtt is átlagos volt a testalkata, nem volt túlsúlyos sosem.
3-as vagyok.
Napi 1500-1800 kcal, napi 5x étkezés, magas fehérje, alacsonyabb szénhidrátbevitel. 10 kg után elkezdtem Crossfit edzésre járni heti 3x. Mostanában elkezdtem futni is, heti 1-2x.
Mi egyszerre kezdtük meg az életmód váltást, és mindkettőnknek sikerrel, fogyással végződött.
Így is, úgy is tetszettünk egymásnak, csak nyilván most egészségesebbek és strammabbak vagyunk.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!