Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem a barátnőmnek ajándékba Super Push Up melltartót, mert mindig azon kesereg, hogy nagyobb melleket szeretne. Most meg nem örül a drága ajándéknak. Miért nem?
Figyelt kérdés
Pedig amikor először felpróbálta, még örült is, több felsőt is kipróbált vele, és boldogan mondta, mennyivel kerekebbnek és nagyobbnak látszik benne a melle. De ma reggelre már mintha elkedvetlenedett volna, azt mondogatta, biztos azért vettem neki ezt az ajándékot, mert én sem vagyok elégedett az ő mellméretével, azt szeretném, ha nagyobb mellei lennének. Hiába esküdöztem, hogy nekem ő így jó, én így szeretem, az ajándékot nem magam miatt, hanem pont őmiatta vettem meg, mert annyira be volt akadva nála ez a téma.2021. máj. 30. 12:26
1/21 anonim válasza:
Há, há...
Gyereknap van, szerinted lesznek valaha gyerekeid?
2/21 anonim válasza:
Nincs önbizalma.
Mondd meg, hogy te pontosan tudod, milyen a melle, és felőled egész nap pucéran lehet, annak örülnél a legjobban. De szeretnéd, hogy ha mentek valahova, lenne önbizalma. Őt zavarja a melle, ezért vetted a melltartót és jó volt látni, hogy örül. Ha a melle nem tetszene, plasztikai sebészet fizettél volna. De eszedbe sincs. Te úgy is büszke vagy rá, ha melltartó nélkül megy.
3/21 anonim válasza:
Te mit szólnál hozzá ha azon sirankoznál, hogy nem elég nagy a péniszed, erre ő venne neked felcsatolhatóst?
4/21 A kérdező kommentje:
Értem, kedves 3-as. Akkor ezek szerint nem kellett volna odafigyelnem a siránkozására, le kellett volna tojnom a napi háromszor mellsiránkozásos sirámokat. Én hülye meg azon töprengtem, hogy segíthetnék neki, hogy lehetne ebből a siránkozásból kimozdítani.
2021. máj. 30. 12:46
5/21 anonim válasza:
Nem leszarni, hanem "belebeszélni", hogy így is tökéletesek szerinted a mellei számodra. Bizonyára friss a kapcsolatotok.
És lehet, hogy az egyik barátnője mondta neki, hogy azért vettél push up melltartót mert nem tartod elég jónak a cicijeit, és emiatt lehetett az, hogy másnak már nem örült neki.
6/21 anonim válasza:
Ha egész nap ezt tolja, szakember kell, nem melltartó.
7/21 anonim válasza:
Mármint, amelyik rendet tesz a fejében (#6), mielőtt félreértés lenne.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem friss a kapcsolat. Már másfél éve mást sem csinálok, csak napi gyakorisággal "belebeszélem" a fejébe, hogy így is tökéletesek a mellei számomra. De a sirámok mégis mindennap újrakezdődnek. Valóban van egy barátnője, aki nagy kavarógép és szeretné, ha szétmennénk (mert neki nincs senkije évek óta, ezért azt szeretné, hogy másnak se legyen).
2021. máj. 30. 13:05
9/21 anonim válasza:
Nem veszünk melltartót soha. Ez szabaly. Mérleget se. Süteményt se de azt ha nem veszünk akkor az is baj tehát úgy kell venni hogy nem veszünk :)
10/21 anonim válasza:
9-es, ez butaság. Inkább mondd el neki, hogy ezt te kedvességnek szántad, hogy így hátha jobban érzi magát a ruhákban. Nekem sincs nagy mellem, néha puffogok is miatta, de megérteném a szándékodat. Viszont ha ennyire nincs önbizalma, akkor azon kéne javítani, mert a melltartó dolog csak egy tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!