Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem a barátnőmnek ajándékba Super Push Up melltartót, mert mindig azon kesereg, hogy nagyobb melleket szeretne. Most meg nem örül a drága ajándéknak. Miért nem?
Figyelt kérdés
Pedig amikor először felpróbálta, még örült is, több felsőt is kipróbált vele, és boldogan mondta, mennyivel kerekebbnek és nagyobbnak látszik benne a melle. De ma reggelre már mintha elkedvetlenedett volna, azt mondogatta, biztos azért vettem neki ezt az ajándékot, mert én sem vagyok elégedett az ő mellméretével, azt szeretném, ha nagyobb mellei lennének. Hiába esküdöztem, hogy nekem ő így jó, én így szeretem, az ajándékot nem magam miatt, hanem pont őmiatta vettem meg, mert annyira be volt akadva nála ez a téma.2021. máj. 30. 12:26
21/21 anonim válasza:
Ha ennyire unalmas a párotok problémája, akkor miért nem hagyjátok ott őt?
Én értem, hogy régóta ezzel küzd, de akkor sem ez lett volna a megoldás rá. Ha egy lány panaszkodik, hogy csúnya, akkor is vesztek neki egy rekesz sminket, hogy akkor takarja el szépen az arcát azzal?
Segíteni akart a kérdező, de bárki bármit mond, szerintem nem jól tette akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!