Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem a barátnőmnek ajándékba Super Push Up melltartót, mert mindig azon kesereg, hogy nagyobb melleket szeretne. Most meg nem örül a drága ajándéknak. Miért nem?
Elmondom akkor meg magyarázkodom. Egy férfinak nagyon komolyan át kell gondolnia hogy mit mondhat és a felteerthetoseg minden verzióját át kell gondolni.
Pár éve rákérdeztem itt is, mert nagy vita volt abból hogy rault az autó motorháztetejere és kértem hogy ne üljön rá mert behorpad. én csak szólni akartam mert az több 100ezer forint és soha nem lesz jo.
De elrontottam mert ő tovább gondolta és már ott tartott hogy lekoverezem.
Szóval teljesen normális, ezerszer végig kell gondolni mit merjunk mondani gondolni tenni vásárolni.
Ez komoly szakma, és nagyon sok gyakorlást igényel.
Kedves Kérdező! Számomra a 8as komment-válaszod hasznosabb volt mint a kifejtésed. Én megértelek, pont hogy a helyedben azt érezném én nem vagyok elég a lánynak, engem kaphat meg (szerinte) kis mellekkel , bezzeg ha nagy mellei lennének, akkor világ ribizlije lehetne falhatná a pasikat. 500 napja állandóan, győzködni valamiről és lekakkantja a véleményedet. Pedig neki pont, hogy önmaga mellett neked kellene tetszenie e téren, mint ahogy a te szerszámodnak az ő igényeinek (pl volt olyan lány akinek túl nagy voltam,párszor méhszájon találtam, aztán rossz volt a szex mert félt a fájdalomtól ettől én a fájdalom okozástól- nem mindig a nagy a jó).
Önmaga,persze önmagának is kell tetszenie mindenkinek, de önbizalmat adhatna,hogy egy pasi aki szereti... nap mint nap mondja neki,hogy nem kicsi.
Tettél egy lépést, szerinted jó ötlet volt,jó szándékkal csináltál egy butaságot...de itt nem a melltartó a fő probléma.
Szerintem meg jó ötlet volt. Miért, mit kellett volna, egy másfél milkás műtétet kifizetni?
Igazából azt kéne inkább tudatosítani, hogy elég idegesítő állandóan ezt hallgatni. Még talán annyit lehet mondani, hogy szülés után változhat a méret. És ha nem, akkor megcsináltathatja. Ha van rá pénz.
Egyébként ő mondott már valami megoldást a problémájára? Csak mert a panaszkodástól nem lesz nagyobb, az tutkó. :-D
Bocsánat ha túl intim a kérdés,de a szex jó köztetek? Vagy azon a téren is körűlményes?
Hogy jön ez ide? Amelyik nőnek rendszeres jó szexben van része ott bizonyos hormonok helyre teszik fejben a jó nő érzést.
Ha nem akkor sem csak a te hibád....sok lány nem tudja hogy jó neki,de csak leszólni tudja a pasit
Vettem már push upos melltartót, a pasim miatt, mert neki a nagyobb cici tetszik, bár nekem amúgy sem kicsi, csak őt az extrább méret izgatja. Még így se gondoltam túl, hogy le akar-e cserélni.
A barátnődek pszichológus kell inkább, mert túl sokat foglalkozik a mellmérettel, ez már alapból kissé beteges, most pedig ezzel meg is sértetted (tudom, hogy nem direkt, szerintem nem kifejezetten tehetsz róla).
Nem hiszem, hogy itt csak a cici a baj ezen a ponton, fejben teljesen át van állva, hogy ő mennyire nem látja magát jó nőnek és nem lehet ebből csakúgy kibillenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!