Normális, ha a barátnőmnek berakom tövig és fáj a méhnyaka, méhszája? Volt már nagyobb is benne elmondása szerint. Farkam nem nagy: 17,5cm hosszú 5-5,5cm vastag Tapasztalatból tanácsot adók válaszoljanak.
A szex nem azt jelenti, hogy berakod neki... Néha egy kis érzékiséget vihetnél bele, meg ismerkedhetnél az előjáték fogalmával
Nem csak kapom a f.aszom és b.aszom
Berakni bárki tudja
Hiába van nagy farkad ha nem tudod használni
3/3 17 az mióta nagy már nem azért?
nagy a 24 cm ..vagy 20 felett.
Nem vagyok durva vele és előjáték nálunk a nyalás általi orgazmus, azt követően a szex általi orgazmus jön, ez minden alkalommal megvan..
Állítása szerint én közepes-nagy mérettel vagyok megáldva, de valamiért nekem rövid a hüvelye es sűrűn érzem, hogy piszkálom a méhszáját... nem vagyok durva, de sok esetben megkívánjátok a kutyapózban durva löketet, ez normális mindenkinél..
Legutóbbi hozzászóló:
6-8cm vastag???
8cm szerintem túlzás lesz, kétlem, hogy létezik akkora vastagságú lószerszám..
Legkomolyabb esetben 6-6,5cm, ami brutál..
Az 5,5cm is elég durva, de a makkom 1cm-vel vastagabb ráadásul.
ORgazmus után én pl lerúgnám magamról a páromat, olyn szar, amit csinál.
A 17,5 pedig tényleg nagy, nekem már 16-tal is fájt (ex).
Nagy farokkal bánni is kel tudni ,nem csak tövig nyomod, aztán élvezz, csaj!
Finoman es fokozatosan egyre keményebben..
De pl. a kedvesem hüvelyből nem tud elmenni, csak csiklóból állítása szerint, érdekességképp. Bár, inkább nem ismeri nemiszervének működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!