A barátnőmnek a szüleivel kissé nehéz szót érteni, októbertől megy egyetemre, nagyobb távolságra, viszont mi együtt szeretnénk odaköltözni, hogyan mondjuk el a szüleinek?
Ha elég felnőttek vagytok az összeköltözéshez, akkor legyetek felnőttek leülni velük és közölni, hogy együtt fogtok lakni októbertől.
Igazából felnőttek vagytok, a lány úgyis elköltözik, nem korai már.
Erdélyben(Románia) Oktoberben kezdődik az egyetem :)
Az biztos hogy lefogunk ülni velük beszélni, csak azon agyalunk hogy hogy lehet hatásosabban előadni hogy elfogadják könnyebben, mert ugye kettőnk közül csak egyikünk dolgozik viszont abban a városban nagyon magasak az albérlet árak így a szülei is kell majd segítsék az ő felét míg dolgozni nem fog az meg még két év után fog menni
Anya, apa, x is jön velem y városba, úgyhogy könnyebb lesz megoldani a lakhatást, és nem is leszek egyedül.
Én inkább örülnék neki, ha a gyerekem nem egyedül lenne, meg annak is, hogy feleződnek a költségek.
Valamit nem értek! A barátnőd messzire megy egyetemre. A szülei úgy tudják, hogy egyedül fog menni, vagyis ilyenkor két dolog áll fent,ú1. úgy tervezik, hogy a barátnőd kollégiumba ( vagy akárhogy is nevezik az egyetem által biztosított szállásokat) fog menni, amit az ösztöndíjból is tud majd fedezni mert az nem drága
- vagy szobát bérel amit a szülők állnak.
Melyik terv van most képben??
Mert ha a kollégium, akkor nem hiszem, hogy a szülők örülnének, hogy egy kisebb vagyont kell a szállásért fizetniük, mert papás-mamást akartok játszani.
Ha összeakartok költözni akkor sincs gond, költözzetek, de akkor ne a szülők pénze segítségével. Menjetek el mindketten dolgozni, és fizessetek ki. Így a szülőknek nincs beleszólási joguk semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!