A barátnőmnek a szüleivel kissé nehéz szót érteni, októbertől megy egyetemre, nagyobb távolságra, viszont mi együtt szeretnénk odaköltözni, hogyan mondjuk el a szüleinek?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, lassan kettő, már jó ideje eldöntöttük hogy így szeretnénk, csak még a szüleivel nem mertük közölni.2019. jún. 17. 04:30
11/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8dik válaszoló, mi is abban reménykedünk hogy így fogják fel :), köszi a választ!
2019. jún. 17. 09:41
12/16 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy jobb ezt előre megbeszélni, és nem az utolsó pillanatban elmondani nekik. Senki sem szereti az ilyen hirtelen meglepetéseket. Meg egyébként sem lehet már az utolsó pillanatban albérletet sem találni, azt is időben el kell kezdeni. Legalábbis ott, ahol én lakom.
13/16 A kérdező kommentje:
Igaz, de julius közepén mondjuk meg, oktoberig lesz elég idő, szerintünk :)
2019. jún. 17. 12:30
14/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem eloadas kerdese. Ha nem akarjak, hogy az o penzukon jatszon a lanyuk felnottesdit, nem mennek bele, ha fejtetore alltok, akkor se. Ha meg nincs bajuk ezzel, anyagilag ugyanannyi, akkor nincs kerdes. Ezen kar izgulni hetekig, az o penzuk, az o dontesuk, kerdezzetek meg, aztan lesz, ami lesz.
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen sikerült, 2 honapos veszekedés árán 🤔
2020. febr. 25. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!