Régóta együtt vagyunk. Kölcsönadok majd a páromnak egy nagyobb összeget amit természetesen amint tudja visszaadja. Én már ezt eldöntöttem, de ő nem akarja elfogadni. Én könnyebb helyzetben vagyok jóval. Más is volt már így?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 11:38
1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni 21 éves nő vagyok, ő is ennyi.
2009. júl. 31. 11:39
2/6 anonim válasza:
Igen... az én párom is ilyen... férfi büszkeség. Csak akkor fogadja el, ha máshonnan tényleg nem tudja előteremteni. Szerintem nálatok is így lesz. Ha tényleg nem lesz más megoldás, akkor el fogja fogadni.
3/6 anonim válasza:
Szia,
én még nem voltam ilyen helyzetbe. De ha a párodat megnyugtatná, akkor írjatok egy papírt arról, hogy adtál kölcsön neki. Így neki is könnyebb, olyan, mintha hitelt venne fel egy bankból. (szerintem)
Üdv: Mimi 25L
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy érzi ez gáz mert neki kellene adnia nekem.De régen mikor tanultam és ő már dolgozott ő is segített nekem, csak már elfelejtette.Attól fél mit szólna a családom. De mivel külön kasszán vagyok tőlük, nem kell elszámolnom.Úgy érzem én segíthetek neki egyedül.És nem kötöm más orrára otthon kinek adok és mit.
2009. júl. 31. 11:49
5/6 anonim válasza:
Kérdés,hogy mire akarsz neki kölcsönadni? Egyik barátnőm 5 éve volt együtt egy fiúval,mikor kölcsönadott neki,aztán pár hónappal késöbb szétmentek. azóta se kapta vissza a pénzt:(
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ismerem annyira, bízzak benne. Ő talán olyan hogy ha szakítanánk akkor már csak azért is visszaadná .
2009. júl. 31. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!