Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 18-30 év közötti ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-30 év közötti ronda külsejű, de kedves fiatal srácoknak/férfiaknak általában milyen párjuk van?

Figyelt kérdés

A szépség nyilván relatív valamilyen szinten, de vannak olyan emberek akikre a nők nagyrésze azt mondaná hogy, fúj, ocsmány, ronda, borzalmas. Itt most nem a túlsúlyra gondolok, mert a + kilókat a legtöbb esetben le lehet adni.

Na az ilyen férfiaknak ha van párjuk, akkor milyen kinézetű az adott hölgy, bőven átlag alatti, túlsúlyos? Vagy akár milyen személyiségre, deviáns, ijesztő?

jan. 15. 23:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerencséje van, sikerül egy közepes csajjal összejönni.

Ha nincs, akkor kövér csúnyával.

jan. 15. 23:43
 2/18 A kérdező kommentje:
És olyan lehet, hogy a csúnya srác egy nagyon szép lánnyal jön össze, aki viszont belsőleg nagyon fura, tehát más nem fogadná el, vagy inkább külsőleg sem a topmodell csajokat találja meg?
jan. 15. 23:52
 3/18 anonim ***** válasza:
43%
Lóvé függvénye.
jan. 15. 23:58
 4/18 anonim ***** válasza:
Barmi megtortenhet. Nekem pl tetszik a sebhely az arcon megva ragya,pedig nekem szep a borom. Volt mar tobb alkalommal masok altal rondanak gondolt baratom (hosszu szerelmi klasszik parkapcsolat) ,aki nekem nagyon vonzo volt es mindenkinel jobban tetszett. A fura az valakinek kulonleges illetve izgalmas,h elter az atlagtol. Szoval barmilyen is vagy,odalehet erted topmodell csaj is.
jan. 16. 00:22
 5/18 anonim ***** válasza:
Pénzzel bármilyen
jan. 16. 00:56
 6/18 anonim ***** válasza:
Kedves sokak szerint csúnya 2 agyhártyagyulladást kihordott, iskolában agybafőbe vert srác voltam, pénzem az erős átlag, barátnőm vidéki énekesnő.
jan. 16. 00:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Nincs senkim, nem is volt soha.
jan. 16. 01:20
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Tehát, ha jól értem, te ronda vagy, de szép, csinos, vékony nőt akarsz, személyiség mind1, csak vékony legyen?
jan. 16. 04:22
 9/18 anonim ***** válasza:
Egy nagyon csinos nő sem feltétlenül felszínes. Ha nem nézel ki jól, de jó kiállásod van, magabiztos vagy, jó a humorod és intelligens vagy, akkor találhatsz magadnak csinos barátnőt, akinek pont ezek fognak tetszeni benned. De nyilván ízlések és pofonok, teljesen mást is megláthad benned egy csinos nő. És persze az is szubjektív, hogy a "csinos nő" kinek milyen.
jan. 16. 04:24
 10/18 anonim ***** válasza:
b*zik lesznek vagy egyedül maradnak
jan. 16. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!