Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet mondani egy férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mondani egy férfinak, hogy ajándék vagy?

Figyelt kérdés
Egy cigarettatárca feliratának szánom. Tudtok még tippeket, amit férfiaknak lehet mondani, és nagyra értékelik?

#bók #bók férfiaknak
2024. máj. 6. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Inkább valami vicces motiváló idézet..

Esetleg valami ilyesmi:

Pl az élet egy szívás, de együtt szívni könnyebb.

Én nem örülnék ilyen ajándék vagy, csodás vagy és hasonló dolgoknak, mert egyik sem vagyok és nekem kicsit nyálasan hat.

2024. máj. 6. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Ki is b*sznám az ablakon. Én nem vagyok ajándék, egy átlag ember vagyok. Ezektől a túlzó halivúdi giccsparádéktól hánynék. Azt meg aztán végkép nem szeretném, bár nem is lennék olyannal, aki egy szentimentális szeretetsóvár, és ilyen baromságokkal akarná kikövetelni a szeretetemet. Azzal hogy Istennek állítana be, én meg nagyon nem vagyok az, van egy csomó hibám, az is lehet hogy pár hónap és én mondok neki nemet. Akkor is én lennék az ajándék? Hagyjuk már! Kezeljük már helyén az embereket.
2024. máj. 6. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként nekem írtak már olyat névnapomra :

" a tavaszt hoztad a szívembe, mindennapi csodám vagy,melletted érzem,hogy fontos vagyok...."

Fél év múlva már mással hempergett....!

Nem nyálazni kell, hanem emberi módon viselkedni és megbecsülni,ha szereti egymást két ember.

Soha többé nem hiszek ilyen nyálas,szirupos marhaságoknak.

2024. máj. 7. 04:53
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
3-as. Erről beszéltem én is, üres, csepegős nyálas szavak. 80 évesen 50 év házasság után talán elhiszem, de egy 2 hónapos kapcsolatban nem. Főleg hogy a mai nők 80%-a elvált, roncs családból származik, gőzük sincs mi is a szeretet, vagy hogy milyen egy érzelmi kapcsolat. Max azt hiszik, de köze nincs a valósághoz, hiszen honnan látták volna.
2024. máj. 7. 06:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem véleményeket akartam kérni! Kizárólag tippeket. Tisztelettel megkérem, görgessen tovább kérem, ha nincs valakinek tippje, köszönöm! Felesleges koptatni billentyűket olyasmivel, ami nem a kérdésre válasz. Nem érdekel. Ha nincs konstruktív tipp, az is jó, de nem kell kanapéharc, nem tökmindegy nektek? Az, hogy leírja a vélemény~ valaki, akkor boldog? Ismétlem, tippeket vártam, semmi mást.
2024. máj. 7. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!