Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran illik egy férfinak a barátnőjének ékszert ajándékoznia?
Ha a nő házasságpárti, akkor amikor megkéri a kezét, kb., akkor illik gyűrűt adni :D. Nem az '50-es években élünk polgári és annál feljebbi társadalmi rétegben élő családban...
Nem gáz, ha egyáltalán nem ajándékoz ékszert - persze, nőként jól esik, ha ad nekem egy ékszert, ami az ízlésem, de nem elvárható. Aztán olyan nők is léteznek, akik nem szeretik az ékszert.
én semmiylen ajándékot nem szeretek, amit nem én választottam ki. ciki lenne kibaszni ráa pénzt ha nem is hordom. utalványnak örülnék mindenben, és mondjuk negyedévente csak úgy, plusz alkalmak, beleértve:
szülinap, névnap, karácsony, húsvét, mikulás, valentinnnap, halloween, miért nincsen több ilyen ünnep?
Minden reggel és este. Vagy nézd meg az idevonatkozó hollywoodi filmeket es incel szakirodalmat.
Én hetente minimum háromszor elvarom, de csak értékes, valódi ékszerek jöhetnek szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!